x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

25 Mar 2004   •   00:00
Oana Zavoranu a fost agatata de italieni in aeroport

Prezentatoarea de la TVR 2 Oana Zavoranu a fost recent intr-o vacanta de-o saptamana la Milano. Nici n-a apucat bine sa puna piciorul in Cizma, ca i-a si dat gata pe macaronari. Reprezentantii unei agentii de fotomodele au remarcat figura deosebita a romancutei noastre pe cand inca se mai afla in Aeroportul Malpensa si-si astepta linistita bagajele. Vanatorii de frumuseti i-au propus, nici mai mult nici mai putin, decat s-o faca manechin. Acestia au fost foarte surprinsi cand Oana i-a refuzat politicos si le-a spus ca este deja vedeta in tara de origine. Dar asta in limba lor materna, fiindca prezentatoarea de la „2/TVR2" vorbeste fluent italiana. Singurul „detaliu" pe care nu voiau cu nici un chip sa-l creada a fost nationalitatea senzualei brunete. Ei au crezut ca este din Venezuela si ii prevedeau deja o cariera de succes in modelling. „La ei asa este, ne-a povestit Oana. Te iau de pe strada si te fac celebra. In aceeasi zi m-au rugat, de la o firma de cosmetice, sa fiu model pentru cateva ore. Mi-au facut un tratament complet si un machiaj de scena extrem de interesant, chiar daca era cam strident. Ce mai, m-au tratat ca pe o printesa", a mai adaugat Oana, incantata de atentia pe care-o acorda italienii fetelor frumoase. (Catalina Iancu)

Nora lui Paul Soloc tunde tot Viseul de Sus

Cristina Soloc are mai multe surprize chiar si decat Andreea Marin. De curand, fosta prezentatoare matinala a TVR ne-a demonstrat ca stie sa si cante. Folk, pe limba maramuresenilor. Si asta pentru ca nora lui Paul Soloc se trage din orasul Viseul de Sus. Cristina este ca o mana cereasca pentru localnici. Cu cele doua manute, ea ii tunde pe toti cei din Viseul de Sus. Unde mai pui ca o mai face si pe gratis. Numai sotul ei, Catalin, trebuie sa scoata din buzunar 100.000 de lei. „Numai lui Cata ii cer bani, pentru ca e foarte tipicar si pretentios. Imi trebuie o ora ca sa-l tund bine", ne-a declarat coafeza Soloc. Daca tot practica aceasta meserie de la 13 ani, prin mainile norei a trecut si soacra, care s-a lasat de mai multe ori coafata. (Dana Andronie)

Desi e paralela cu muzica, Laura Stone are clip de 20.000 de euro

Actrita Laura Stone se incapataneaza sa cante. Cei care incearca sa o mentina pe linia de plutire sunt managerul ei stabilit in Italia, Dan Radulescu, si bine cunoscutul regizor Bogdan Toader. Acesta semneaza si regia la videoclipul „Folevo dirti" (Vreau sa-ti spun) ce va fi difuzat doar in strainatate. Costurile acestei productii se ridica la suma de 20.000 de euro, deoarece in clip invitat special este actorul italian Edoardo Costa, care a jucat in filmul „Baywatch". (Horatiu Tudor)

Andreea Banica este curtata de Fizz de patru ani

Cantaretul cu blana, adica Fizz, a declarat de curand ca Andreea Banica este femeia vietii lui. Cum blonda are o relatie de vreo cativa ani cu Lucian, impresarul ei, nu s-a aratat atat de incantata de declaratiile infocate ale Fizz-osului. „Sunt magulita, insa... doar atat. E un baiat simpatic, dar eu am o relatie stabila si declaratiile lui ma amuza. L-am vazut pentru prima data in urma cu patru ani, la o lansare de album. Pe vremea cand era un ilustru necunoscut, m-a invitat la o cafea, dar l-am refuzat. De atunci, imi tot face curte...", ne-a declarat Andreea. Intrebata daca ii place blana lui Fizz, Blondy a dat-o la intors, probabil de teama sa nu-i scape vreo perla. (Catalina Iancu)

O manea in memoria victimelor de la Madrid

Manelistii Nicolae Guta si Dan Bursuc au fost in Spania la o zi dupa tragedia de la Madrid. Cei doi au fost nasi de botez pentru fetitele unei familii care si-a pierdut rudele in sangeroasele atentate. Solistii nu numai ca au cantat gratis, dar i-au si ajutat cu bani pe tinerii parinti. Incredibil, dar Dan Bursuc a avut curajul sa compuna o manea in memoria victimelor atentatului de la Madrid, intitulata „Trenul mortii". Am trait s-o vedem si pe-asta! (Horatiu Tudor)

×
Subiecte în articol: antimonden