x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

24 Mar 2004   •   00:00
Issa nu umbla dezbracata prin fata lui Costi Ionita

Iubita lui Costi Ionita, Issa de la Elegance, are parte de o primavara bogata in noutati. De Ziua Indragostitilor, ea si-a tatuat numele lui Costi, in chineza, drept cadou pentru el. Ionita nu a ramas mai prejos si, de 8 martie, i-a daruit Issei o excursie in Insulele Caraibe. „Am fi vrut sa plecam pe 21 martie, dar nu vom putea, din cauza unor angajamente pe care nu le-am mai putut anula. Asa ca vom pleca in Caraibe pe 28 martie, pentru patru zile". Noutatile nu se opresc aici. Issa a amanat mult trambitata ei aparitie in Playboy. Motivul este de ordin financiar. „Am fost la negocierile cu Playboy impreuna cu Costi, care nu-mi este doar iubit, ci si manager. Dupa ce am cazut de acord asupra unui scenariu care sa nu ma dezbrace prea tare, am discutat de bani. Oferta lor nu m-a multumit, asa ca astept sa-mi propuna o alta suma. De felul meu sunt timida si nici in fata lui Costi nu umblu dezbracata. Iar daca tot e sa-mi dau hainele jos, macar s-o fac pe o suma frumusica", ne-a spus Issa. Blonda se gandeste si la ce va spune lumea din orasul ei natal, asa ca, daca se poate, ar vrea ca eventuala editie Playboy in care va aparea sa nu fie distribuita in Constanta. (Dana Ciobanu)

Lucian Mandruta a propus un matinal la Antena 1

Dupa ce au fost pusi pe liber de la Realitatea TV, prezentatorii Nikos Koudounis si Mihai Cioceanu au fost contactati de posturile tv Tele 7 abc, Alpha TV si Acasa. Dupa atatea oferte, a mai venit inca una, din partea conducerii Antenei 1. Cei doi au fost solicitati sa sustina probe pentru noul matinal. Formatul productiei, ce se doreste a fi informativa si distractiva, ii apartine stiristului acestui post tv, Lucian Mandruta. Se zvoneste ca pentru viitoarea emisiune se cauta si o prezentatoare, care urmeaza a face echipa cu Nikos si Mihai, in cazul in care ei vor bate palma cu Antena 1. (Simona Ecovoiu)

Selena a mers pentru prima data cu metroul

Ca sa le dovedeasca prietenelor ei ca nu are fite, Selena (17 ani), fosta fata Candy, a pornit prin Bucuresti intr-o plimbare cu troleibuzul si metroul, pentru prima data in viata ei. Nu mai stie care a fost exact traseul si nici macar numarul „troleului", dar cert este ca nu a taxat bilet si ca nu a recunoscut-o nimeni in mijlocul de transport in comun. Oricum, ea spune ca a fost traumatizanta calatoria cu metroul si ca nu va mai merge niciodata cu acest mijloc de transport. I s-a facut rau din cauza balansului vagoanelor si, mai ales, senzatia de a se afla sub pamant i-a produs niste ameteli cumplite. (Roxana I. Ancuta)

Catalin Crisan si-a dat demisia de la National TV

Aventura lui Catalin Crisan la postul fratilor Micula a luat sfarsit, dupa mai multe luni de agonie. Ieri, cunoscutul interpret si-a prezentat demisia, fiind satul sa mai astepte o propunere de emisiune. In luna noiembrie a anului trecut, „La suete" a fost scoasa din grila, fara nici o explicatie, desi nu avea probleme cu audienta. Deocamdata, Catalin Crisan va sta pe bara, pana cand va primi o noua oferta de la un alt post de televiziune. (Horatiu Tudor)

Romica Tociu si Cornel Palade sunt la cutite

Cei aflati, sambata seara, in casa lui Romica Tociu au fost martorii unui incident, mai putin obisnuit. Comicii s-au luat la harta dintr-un motiv banal. Romica si Cornel s-au certat violent pentru a stabili care dintre ei este mai sef. S-a ajuns pana acolo incat certaretii s-au imbrancit, fiind nevoie de interventia amicilor. Probabil ca li se trage de la „Nationala de bere", altfel nu se explica cum de Tociu si Palade au scos cutitele. (Horatiu Tudor)

Sanda Ladosi, solicitata de o agentie de turism

Febra selectiei nationale pentru Eurovision i-a prins si pe romani, iar Sanda Ladosi are sansa de a fi sustinuta la Istanbul de conationali. „M-au sunat de la o agentie de turism din Targu Mures si m-au intrebat cum pot face rezervari pentru 50 de bilete la concurs", ne-a dezvaluit Sanda. Interpreta va fi cu siguranta insotita si de o gasca de prieteni din Bucuresti. Asemenea cereri de bilete au fost inregistrate si la TVR. Biletele costa intre 30 si 150 de euro, iar rezervarile trebuie facute pana la inceputul lunii aprilie. (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden