x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

18 Mar 2004   •   00:00
Mihaela Radulescu a baut pentru prima data bere

zile in luna a sasea de sarcina. "Bebeul" ei, asa cum il alinta, se simte foarte bine si isi lasa mamica sa lucreze in liniste. "Amandoi suntem sanatosi, nu avem probleme. Dupa cateva ore de filmare, uit ca am in burtica un baietel viguros. Imi aduce el aminte ca exista atunci cand cere de mancare si cand incepe sa se agite", spune Mihaela. Desi marturiseste ca nu are pofte prea mari, Mihaela recunoaste ca de cateva ori a trecut prin aceasta situatie. "Am poftit bere, desi nu mi-a placut in viata mea. La ora 2.00 dimineata, m-am urcat in masina si am pornit singura pana la cel mai apropiat magazin sa-mi iau bere fara alcool. Am dat-o pe gat dintr-o singura inghititura", ne-a povestit vedeta. In afara de bere, a mai poftit la bauturi acidulate si lapte, cu toate ca pana acum a baut numai apa plata si suc de portocale. Singura problema cu care se confrunta este ca acum simte mirosurile mult mai puternic. Intr-o pauza de filmare, ea a intrebat echipa din platou daca prin apropiere exista vreun restaurant, pentru ca ii mirosea a gratar. Din regia tehnica i s-a raspuns ca asa miros reflectoarele incinse... (Catalina Iancu)

Oana de la K-pital se trateaza de noduli

Majoritatea oamenilor nu se duc la doctor pana in ultimul moment. Asa s-a intamplat si cu Oana de la K-pital, care a ajuns la spital doar cand nu a mai putut suporta durerile in gat si raguseala cronica. Medicul, pe care i l-a recomandat Crina Mardare, i-a depistat un nodul pe coardele vocale. Pe langa tratamentul de rigoare, cu aerosoli si medicamente, Oana a fost nevoita sa intre si intr-o pauza vocala totala. "N-am putut sa tac foarte mult. Dupa cateva zile am inceput sa vorbesc, in ciuda recomandarilor medicului. Nu mai suportam sa vorbesc cu prietenii prin semne", ne-a spus blonda. (Dana Ciobanu)

Catalin Botezatu are sange de evreu

Cine si-ar fi putut imagina ca designerul Catalin Botezatu este pe jumatate evreu? Si totusi, creatorul de moda ne-a confirmat acest lucru. E drept ca, urmarindu-i afacerile, cam asa pare. Dar iata ca, nu numai la figurat are sange de evreu, ci si la propriu. Bote reinvesteste absolut tot ce castiga. Ia dintr-o parte, pune in alta, si ruleaza astfel toti banii pe care ii obtine. El crede ca acesta este secretul succesului. "Se intampla uneori sa n-am nici un ban in buzunar. Pare greu de crezut, dar asa este. Detin afaceri pe care imi place sa le conduc cu mana mea. Clubul si restaurantul pe care le conduc imi ocupa aproape tot timpul. Imi place sa ma implic si sa nu pasez treburile mele altora". (Catalina Iancu)

In tractor, cu Sarmalele Reci

Fiecare grup sau interpret are nevoie de un scenograf pentru a le face show-ul mai atragator. Asa stau lucrurile si in cazul baietilor de la Sarmalele Reci, care au cantat intr-un tractor, cu ocazia unui targ de constructii ce a avut loc la Constanta. Cum o fi intrat sase sarmale, si reci pe deasupra, intr-o cabina de tractor? Cert este ca au reusit sa aiba succes la constructori cu aceasta idee ingenioasa. Drept rasplata pentru spectacolul incendiar, muncitorii le-au oferit cantaretilor un cadou constand in caschete si salopete de protectie. (Horatiu Tudor)

Andreea Balan a chiulit de la examene

Interpreta Andreea Balan (foto) a fost nevoita sa absenteze la doua examene, pentru a pregati noul album. Ea este studenta in primul an, la Universitatea Spiru Haret- Facultatea de Jurnalistica-Filozofie si, la ultima sesiune, a ratat doua examene: "Am fost nevoita sa trag chiulul pentru a inregistra cele 10 piese ce vor fi incluse pe noul meu CD, intitulat "Asa sunt eu". Pe acest album am inclus si doua piese cu bataie lunga, una dedicata ziaristilor si o alta, fostului meu prieten Franc", povesteste ea. Lansarea va avea loc pe data de 4 aprilie, in Parcul Herastrau. Desi este vazuta adesea in preajma lui Teo Pacuraru, fostul clapar al trupei Candy, Balanca se jura ca ei se cunosc de 12 ani si ca sunt doar amici. (Simona Ecovoiu)

Octavian Ursulescu ia mereu teapa

Nici boii nu trag la oamenii saraci, este o zicala care i se potriveste manusa prezentatorului Octavian Ursulescu. Acesta a luat o noua teapa de la Primaria Busteni. Oficialitatile locale ii datoreaza lui Ursulescu 25.000.000 de lei pentru trei spectacole, care au avut loc acum o luna. Paguba pare sa fie bomboana de pe coliva, daca tinem cont de faptul ca Ursulescu n-a vazut un ban nici in urma prezentarii concertului lui Julio Iglesias de la Bucuresti. In ritmul asta, cu siguranta Tavi va intra in Cartea Recordurilor. (Horatiu Tudor)

Cojocarita a botezat un baietel orfan

Cantareata de muzica populara Matilda Pascal-Cojocarita a botezat, zilele trecute, la Iasi, un copil de la Centrul maternal "Maternus". Baietelul botezat de Cojocarita la Biserica Barboi din Iasi are patru luni. Nasica a investit cateva milioane de lei pentru a-l imbraca din cap pana-n picioare pe finul ei. (Roxana I. Ancuta) Staruri pe mapamond Pamela Anderson e incantata de imaginea ei de pipita blonda. Fosta actrita din Baywatch, acum in varsta de 36 de ani, recunoaste ca a devenit celebra nu datorita talentului sau al calitatilor ei, ci datorita fizicului ei. Mai exact datorita sanilor apetisanti. Dar nu se plange. Ba, chiar este extrem de incantata ca lumea spune despre ea mai des ca arata bine, decat ca este o actrita buna. "Sunt foarte bucuroasa ca, de fiecare data, ziaristii exclama: "Vai, dar chiar stii sa faci o fraza! Esti un geniu" - spune incantata Pamela. Si, ca sa dovedeasca faptul ca nu este o blonda limitata, ea s-a apucat de scris. Beletristica.

Tom Cruise isi angajeaza sora ca ofiter de presa. Marti, actorul l-a demis pe ofiterul lui de presa, care l-a reprezentat din 1990, pentru a-i da surioarei lui, Lee Anne DeVette, un os de ros. Aceasta spune ca lucreaza de multa vreme la compania fratelui ei, ca a inceput cu munca de jos si ca a sosit momentul sa i se recunoasca meritele. Asa ca, dupa ce "a furat meseria" de la ofiterul de presa al actorului, l-a convins pe fratior sa o bage la inaintare.

Liza Minnelli, platita sa divorteze, in direct, la televizor. Celebra cantareata se afla in proces de divort cu David Gest. Cei doi au primit oferte in valoare de cateva milioane de lire sterline, pentru a-si purta disputa la reality show-ul american "Celebrity Justice". Emisiunea beneficiaza chiar si de jurati, ca in tribunalele adevarate. Avocatul lui David Gest a declarat ca acesta este incantat de idee, cu atat mai mult cu cat el nu a avut sansa sa spuna si varianta lui. Gest este cel care a intentat divortul si ii cere cantaretei despa gubiri in valoare de 5 milioane de lire sterline, pe motiv ca Liza l-a vatamat corporal. Adica i-a tras o bataie care a necesitat injectarea a ... 80 de calmante.

Gwen Stefani s-a facut croitoreasa. Solista trupei No Doubt nu este ocupata numai cu piesele care vor fi incluse pe primul ei album solo, ci si cu lansarea propriei colectii de moda, L.A.M.B. Intr-un comunicat postat pe pagina oficiala a trupei No Doubt, Stefani a declarat: "Este un proces interesant pentru ca in momentul in care articolele vor fi in magazine mi se vor parea vechi. Doresc sa merg prin magazine si sa imi vad produsele ". (Cristina Ologeanu)

×
Subiecte în articol: antimonden