x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

17 Mar 2004   •   00:00
De 4 ani, Miki are tot 27 de ani

Fosta solista K-pital, Miki, spune raspicat ca nu se marita anul acesta. "Am aflat din ziare ca eu si Razvan avem nunta la toamna. Mai mult, prietenii ne-au sunat sa ne bata obrazul ca nu i-am invitat la cununie!". Ei bine, Miki nu vrea sa se apropie de altar in 2004. Asa cum nu vrea ca lumea sa afle varsta ei reala. "Am 20 si ceva de ani. Ca sa va raspund printr-o gluma, contractul meu cu casa de discuri imi interzice sa imi divulg varsta", au fost singurele ei lamuriri. E suficient sa rasfoim presa ultimilor ani pentru a remarca faptul ca, in toate declaratiile, ea a ramas la 27 de ani. Era de inteles de ce isi ascundea varsta pe vremea cand canta in K-pital, iar vocea nu parea a unui om matur. De cand s-a "hotarat sa faca muzica", asa cum ea insasi a declarat, si a devenit Miki, putea sa nu se mai ascunda dupa deget. Oricum, a reusit sa ne socheze prin faptul ca de 4 ani ea are tot 27 de ani. Intr-un interviu, Miki a facut "greseala" de a-si divulga anul nasterii: 1973. Dintr-un calcul simplu reiese ca solista face anul acesta 31 de anisori. Poate ne impartaseste si noua reteta prin care opreste timpul in loc! (Dana Ciobanu)

Fetele de la Pops fac cheta pentru bani de taxi

In ciuda promovarii de care au parte, fetele din trupa Pops nu par sa o duca foarte bine cu banii. Nu mai departe de zilele trecute, ele au mers la Televiziunea Romana, unde urmau sa filmeze pentru o emisiune. Dupa ce si-au terminat treaba, fetele Pops au mers la cabina de machiaj, pentru a se schimba de haine. Aici s-a pus problema masinii cu care vor ajunge acasa. Cum vantul le cam batea prin buzunare, Pops au gasit solutia, facand cheta de 75.000 de lei, atat cat le-ar fi costat un drum cu taxiul. Se pare ca nu este pentru prima data cand Pops se confrunta cu o criza financiara. Sa fie pe urmele baietilor de la Akcent, care au devenit celebri pentru ca "nu au avut bani de bilet..."? (Dana Ciobanu)

Ernest Maftei si Adrian Pintea, decorati in absenta

Dupa ce Maria Dragomiroiu, Veta Birissi Irina Loghin au fost ridicate la rangul de Comandor pentru merite culturale de presedintele Ion Iliescu, fara sa aiba habar, iata ca acelasi lucru s-a intamplat si cu Ernest Maftei, Adrian Pintea si Manuela Cernat. Cei trei au aflat din Monitorul Oficial ca, printr-un decret prezidential, au primit si ei rangul de Ofiter Maestru Comandor. Ne intrebam care e rostul acestor distinctii daca premiantii nu sunt chemati sa-si ridice decoratia. (Horatiu Tudor)

Fratii Onila refac trupa AXXA

Desfiintata in urma cu aproximativ doi ani, trupa AXXA incearca sa revina pe piata muzicala din Romania. In noua formula se afla, pe langa mai vechii membri Dinu Maxer si Mihai Onila, fostul solist No Name, Gabi Onila (fratele lui Mihai), si Tiberiu Petris. Cei patru lucreaza la proiectul "Din nou in 4" cu casa de discuri Amnezia Production. De ieri, AXXA a revenit si pe micul ecran, cu videoclipul melodiei "Oare de ce?", o compozitie a lui Dinu Maxer, iubitul Nicoletei Luciu. (Dana Ciobanu)

Vlad Cernea de la Class vrea un cangur

Trupa Class se pregateste sa plece intr-un mega turneu care va avea loc in Australia, in luna aprilie. Membrii formatiei vor concerta la Sydney, Adelaide, Perth si Melbourne, alaturi de cei de la 3 sud est si Zdob si Zdub. Vlad Cernea marturiseste ca ar vrea sa-si aduca din Australia un cangur, fiindca isi doreste de mult timp un "pet" iesit din comun. Este constient de faptul ca autoritatile nu-l vor lasa sa scoata un cangur din Australia, asa ca se va multumi doar cu unul de plus. (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden