x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden SUETE

SUETE

16 Mar 2004   •   00:00
Jojo a slabit si a ramas fara silicoane

Pe 8 aprilie, Jojo (foto) va pleca in Afganistan. Nu ca sa le cante soldatilor de acolo, ci pentru a filma la un documentar, care face parte din campania antidrog la care Jojo s-a "inhamat" de aproape doi ani. Aceasta este ultima locatie unde se filmeaza documentarul cu pricina, dupa Turcia, Grecia si Bulgaria, acesta facand parte dintr-o campanie de presa demarata de o companie belgiana. In Afganistan, Jojo va sta o saptamana, timp suficient, zice ea, sa filmeze. Cat despre teroristii din gruparea Al-Qaeda din Afganistan, Jojo spune ca nu se teme de ei. Cantareata se gandeste sa mai scoata pe piata un nou album. Dar, pentru ca, in ultima vreme are o agenda extrem de incarcata - filmari cu Divertis, campania antidrog - ea spune ca nu stie sigur cand va fi finalizat acest album. Tocmai din cauza acestui program ea a slabit foarte mult. Iar barfele din ultima vreme, conform carora ar fi renuntat la silicoane, le pune pe seama scaderii ei in greutate. "Am slabit foarte mult, pentru ca am un program foarte incarcat. Nu vad care este rostul acestor zvonuri. Mi se pare ceva de genul "Tara arde si babele se piaptana". Nu ma mai deranjeaza ce se spune despre mine." (Cristina Ologeanu)

Razvan Spiridon va fi tata

Andreea Liptak, corespondenta Stirilor Pro TV, este insarcinata. Iubita lui Razvan Spiridon va naste cel mai probabil la mijlocul lunii august. "Ma simt foarte bine, sunt fericita. Totul este mult mai usor pentru ca il am alaturi. Ne bucuram de aceste momente de vis pe care le traim", spune Andreea, referindu-se desigur la Razvan Spiridon. Chiar daca nu au dezvaluit inca data nuntii, vedeta B1 TV ne-a asigurat ca va avea loc cat mai curand: "Totul s-a intamplat firesc si frumos in relatia mea cu Andreea, iar casatoria va fi urmatorul pas. Ne dorim acest lucru amandoi". Nici n-a trecut bine un an de cand a scapat de prima casnicie, ca Spiridon este gata sa auda din nou clopotele. (Roxana I. Ancuta)

Nicola canta impreuna cu sotul ei

Nicola isi face trupa. Dupa cinci ani de asteptare, solista a reusit sa-si implineasca unul dintre marile ei vise. "Inca din ‘99 am vrut sa am trupa mea, dar, din mai multe motive, nu am putut sa materializez acest vis. La inceput, am vrut sa-mi fac un nume singura si sa imi formez o anumita imagine." Un alt motiv pentru care Nicola a amanat cativa ani acest pas a tinut si de considerentele financiare, stiind ca, de regula, organizatorii unor spectacole evita uneori sa aduca trupe mai numeroase in spectacolele lor. Formatia, din care fac parte doi clapari, un baterist si un chitarist, care este chiar Mihai Alexandru, sotul Nicolei, va evolua sub numele interpretei. (R.I.A.)

Carmen Bruma devine stirista sportiva

La Realitatea TV au loc miscari de trupe. Nikos si Mihai Cioceanu, prezentatorii de la "Trezirea la realitate", au ramas fara emisiune, alegandu-se cu un preaviz de 15 zile. A iesit din grila si productia "Trezirea brusca la realitate", astfel ca Naty, Carmen si Adina au fost si ele imprastiate. Carmen va prezenta stirile sportive, iar Adina a fost transferata la "Auto mondial". Ultima barfa este ca Mircea Badea si Oreste vor reveni la Realitatea TV, in cazul in care nu vor mai bate palma cu Prima TV. (Simona Ecovoiu)

Romica Tociu si Cornel Palade, aruncati in strada de National TV

Destinul lui Romica si Cornel la National TV pare sa se inrautateasca o data cu venirea primaverii. Conducerea postului a hotarat ca prezentatorii emisiunii "Nationala de bere" sa fie mutati in strada, incepand cu 5 aprilie. Astfel, cei doi comici vor transmite fie din parcuri, fie din fata blocurilor. Se pare ca in National TV nu mai este loc de un Romica si un Palade. (Horatiu Tudor)

×
Subiecte în articol: antimonden