x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden SUETE

SUETE

09 Mar 2004   •   00:00
Andreea nu stie cum se fac copiii

Atunci cand nu citeste de pe prompter sau nu-i sta PR-ul in coasta, Andreea Esca (foto) mai da cate-o duma. Asa s-a intamplat duminica dupa-amiaza, cand a fost invitata la emisiunea Ruxandrei Sararu, de la Radio Romania Actualitati. La discutia de pe calea undelor, Andreea parea o cu totul alta persoana: a pomenit ceva despre prezervative, a povestit cum a vrut ea in copilarie sa-i ceara un autograf lui Adrian Pintea, dar n-a indraznit, ca modelul ei in viata este... "90-60-90" si, de asemenea, a marturisit cum l-a cucerit, la o petrecere, pe actualul ei sot: "Am intrebat cine e tipul ala si dupa aia m-am tinut dupa el pana mi-am dat seama ca ma place". Discutia a culminat cu o nebuloasa care bantuie prin mintea crainicei tv: "Eu nu pot sa inteleg cum cream un copil. Exista doua substante, dar nu stiu...", s-a pierdut Andreea in sirul gandurilor. E greu de inteles cum, dupa doua nasteri, Esca pare ca n-a inteles despre ce este vorba. I-a explicat insa experimentata gazda a emisiunii: "Se intampla asta fiindca iubim". (Catalina Iancu)

La 60 de ani, Marian Nistor se insoara la manastire

La sfarsitul acestui an, interpretul Marian Nistor (ex-Savoy) vrea sa se casatoreasca religios cu solista de muzica populara, Dorina Paraschiv, care ii este sotie de mai bine de cinci ani: "Am facut doar cununia civila si acum vrem sa ne unim destinele si in fata lui Dumnezeu. Am hotarat ca acest eveniment sa aiba loc la o manastire, probabil la una din Moldova", ne-a declarat viitorul ginerica. Pentru cei care au adorat muzica trupei Savoy, fostul lider Marian Nistor (60 de ani) a lansat deja pe piata albumul "Nostalgie", cu cele mai frumoase slagare. (Simona Ecovoiu) Nicoleta Luciu isi ia camera video pentru pisica Cu acest material vom incheia si noi serialul numit: Nicoleta Luciu si insomniile provocate de Pisi, mata ei "nemaritata". Problema s-a rezolvat pentru ca Nicoleta, in sfarsit, i-a facut cunostinta pisicii cu motanul doamnei avocat care ne-a sunat la redactie. Felinele s-au intalnit, s-au placut si s-au... imperecheat. Pentru ca Nicoleta abia asteapta ca mata ei sa faca pui, isi va achizitiona zilele acestea o camera video, care sa imortalizeze momentul in care Pisi va avea pui. (Roxana I. Ancuta)

Maria Marinescu s-a lasat de televiziune

Maria Marinescu a intrat in peisajul show-biz-ului romanesc anul trecut, cand a devenit una dintre vedetele postului de televiziune B1 TV. Desi a avut o aparitie nesemnificativa, ce-i drept, intr-o productie cinematografica romaneasca, fata Ioanei Pavelescu recunoaste ca nu simte nici o atractie speciala fata de film. Iar in ceea ce priveste televiziunea, acest capitol este definitiv incheiat. Maria se va dedica numai modei, specializarea ei de baza. Ca doar nu degeaba si-a terminat studiile de design vestimentar la Paris si o buna parte din viata si-a trait-o in Washington, New York si Los Angeles. (Roxana I. Ancuta)

Andi Moisescu a lansat un lichior pentru femei

Jumatatea lui Teo, Andi Moisescu, n-a avut altceva mai bun de facut, de Ziua Femeii, decat sa fie amfitrionul lansarii lichiorului "SAO", special pentru reprezentantele sexului frumos. Cu aceasta ocazie am aflat si ce parere are protevistul despre femei: "Femeia este un lucru deosebit, pe care trebuie sa-l respectam. Cel putin, de 1 si 8 Martie, noi, barbatii, sa fim mai atenti cu ele." Nu mica ne-a fost mirarea cand Moisescu le-a spus ziaristelor ca, pentru el, acestea sunt cele mai importante persoane din viata lui. Oare, ce are de spus, iubita lui, Olivia Steer? (Simona Ecovoiu)

Cornel Constantiniu, in atentia ministrului Sanatatii

Starea grava a sanatatii marelui interpret Cornel Constantiniu nu este straina publicului. Dosarul artistului se afla in atentia ministrului Sanatatii, Ovidiu Branzan, care face toate demersurile pentru ca interpretul sa fie consultat la Viena. Medicul va stabili daca artistul va mai putea fi operat sau nu. Va reamintim ca in 1999, Cornel Constantiniu a suferit o operatie pe creier, interventia, care a costat 10.000 de dolari, avand loc la Cape Town, Africa de Sud. Necazurile par sa nu se sfarseasca, Cornel Constantiniu fiind obligat sa faca schimb de apartament, deoarece nu mai putea suporta cheltuielile ridicate ale intretinerii, care depaseau 7 milioane de lei. (Horatiu Tudor)

Ce le innebuneste pe femei?

Clubul "Ce le innebuneste pe femei?" continua recrutarile pentru Body Sutra Party, marea petrecere care va avea loc pe 12 martie. Peste 1.000 de persoane, vedete si oameni obisnuiti, vor descoperi atunci raspunsul la intrebarea care a inspirat si numele asociatiei. Pana acum, celebritati din muzica, moda, televiziune si sport au confirmat participarea la marea petrecere. Norocosii tineri alesi de patrulele clubului vor avea ocazia sa traiasca o seara memorabila, alaturi de vedete autohtone si artisti din strainatate. (Dana Ciobanu)

Nicolae Guta, un produs cultural pentru Sectorul 2

Astazi, in Parcul Plumbuita din Sectorul 2, manelistul Nicolae Guta va sustine un recital. Partea interesanta consta in faptul ca "incoronatu" a fost invitat de directoarea Centrului Cultural "Mihai Eminescu". Intrebata de ce l-a ales tocmai pe Guta, directoarea ne-a raspuns ca Nicolae este un produs cultural cerut de locuitorii din Colentina. (H.T.)

×
Subiecte în articol: antimonden