x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

12 Feb 2004   •   00:00
Stefan Banica i-a daruit fiului sau o chitara

Toate indiciile conduc la ideea ca dupa ce s-a imprietenit cu Camelia Constantinescu si i s-a nascut primul copil, Stefan Banica jr. are o viata de familie fericita, fapt care se reflecta si in activitatea profesionala. De curand, fiul sau, Radu Stefan, a implinit "fabuloasa" varsta de 2 ani. Era si normal ca la o asemenea ocazie Radu sa primeasca un cadou pe masura. Pe langa jucariile necesare, menite sa-i umple timpul, mostenitorul familiei Banica a primit o chitara, probabil pentru a se obisnui cu viata de artist, noaptea vesel, ziua trist. Se speram ca Radu Stefan nu s-a speriat de acest instrument si nu a dat cu el de pamant. In alta ordine de idei, sa spunem ca Banica va canta intr-un club din Arad, pe 13 februarie va sustine un concert la Disco Land-ul din Timisoara. In aceeasi zi, pe posturile muzicale se va difuza noul sau videoclip, intitulat "Iubeste-o sincer". Ideea principala a scenariului trateaza dragostea dintre un barbat si o femeie din adolescenta pana la batranete. (Horatiu Tudor)

Tavi Colen plange pe umarul Madalinei Manole
Nu mai este un secret faptul ca Octavian Calugarul, alias Tavi Colen, divorteaza. Nu ne bucuram de acest esec, previzibil, de altfel, caci era greu de crezut ca o femeie frumoasa, cum este sotia lui Colen, ar fi stat o viata langa un astfel de personaj arogant si increzut. In turneele desfasurate la Targoviste si Pucioasa, in care evolueaza Maria Dragomiroiu, mladioasa Madalina Manole i-a ascultat cu rabdare confesiunile divortatului, imbarbatandu-l cu vorbe mestesugite. Probabil ca fosta doamna Georgescu a deprins aceasta arta de pe vremea cand si ea se afla in proces de divort. (Horatiu Tudor)

Papagalul Gianinei Corondan bea tuica
Gianina Corondan are de trei ani in custodie un papagal vorbitor. Vocabularul zburatoarei este destul de bogat si variat. Printre cuvintele pe care le ciripeste cel mai des sunt "pisica ", animal de care nu se teme deloc, dar de care are Gianina grija sa-l fereasca pe Cuci, "buna ziua", "escroc", "vecina" si altele pe care le-a prins din zbor. "Cuci este un fel de constiinta a mea. M-am identificat cu el. Este expresia mea in varianta zburatoare." Papagalul a reusit sa atraga atentia si prin preferintele lui culinare. Mananca orice, de la graunte si biscuiti, la sarmale. Dupa o masa copioasa, ii place la nebunie sa ia un cioc de tuica. (Roxana I. Ancuta)

Jean Paler s-a ratacit in aeroportul din Viena
Actorul Jean Paler s-a intors dintr-un turneu in America, cu ceva gologani in buzunar, dar si cu amintiri nu tocmai placute. Aventura sa a inceput pe aeroportul vienez, unde te poti rataci lesne daca nu cunosti limba engleza ori germana. Ceea ce i s-a intamplat si lui. In cele din urma a reusit sa urce in avionul cu destinat ia New York, dar aici alta belea, caci Jean nu incapea in scaun pe motiv ca are picioarele foarte lungi. Noroc cu o stewardesa, care i-a aranjat un culcus la trapa avionului. (Simona Ecovoiu)

Aurelian Temisan este curtat de trei partide
Barbat care suceste mintile femeilor datorita unui fizic impunator, Aurelian Temisan traverseaza o perioada efervescenta din punct de vedere artistic. Acest lucru este dovedit de faptul ca, in prezent, trei partide il curteaza intens pentru al convinge sa cante in campaniile lor electorale. Deocamdata, Aurelian sta in expectativa, deoarece asteapta cea mai buna oferta financiara. In incheiere, sa spunem ca Temisan dezminte informatia potrivit careia ar fi membru in partidul al carui vicepresedinte este prietenul sau Cupidonul Adrian Enache. (Horatiu Tudor)

Citatul zilei
"De cand sunt ministrul Culturii si al Cultelor am investit in actorii romani 13 miliarde de lei"

A declarat Ion Antonescu, dupa ce a citit materialul din cotidianul "Jurnalul National" "Din ce traiesc marii actori ai teatrului romanesc"

×
Subiecte în articol: antimonden