x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Talent, muncă şi tenacitate

Talent, muncă şi tenacitate

de Loreta Popa    |    09 Iun 2007   •   00:00
Talent, muncă şi tenacitate

Fundaţia culturală Laura Stoica, alături de Centrul Cultural al Ministerului Administraţiei şi Internelor şi de Inspectoratul General al Poliţiei Romăne, vă invită deci joi, 21 iunie, ora 19:00, la spectacolul de străngere de fonduri pentru Festivalul Laura Stoica.

Nonconformistă, puternică, optimistă incurabilă. Aşa şi-o aminteşte lumea pe Laura Stoica.

Pe scenă dădea totul. Chiar spunea: "Asta simt, asta fac, sunt o tipă bătăioasă!". Era spontană, veselă. Şi mai ales vie. Fratele Laurei Stoica, Alexandru, ne-a declarat: "Mi-am dorit să fac ceva pentru ea. Aşa a apărut ideea acestui festival, nu pentru ca să ţină numele Laura Stoica treaz, pentru că el nu va muri niciodată, ci pentru că vreau să continuu ce şi-a dorit ea, să găsesc şi alţi tineri şi să-i ajut să meargă pe treptele pe care a mers şi ea. Vreau să fac acest festival pentru ea. Ne-a lăsat o muzică şi o voce.

Ne-a lăsat o imagine şi o stare. Ar trebui să le preluăm pe acestea, să ne bucurăm de ele, să le urmăm". Zis şi făcut. Alexandru Stoica s-a pus pe treabă şi a adunat o mănă de prieteni pentru un spectacol de străngere de fonduri, pentru ca dorinţa Laurei, de a-i ajuta pe alţii, să se poată materializa in octombrie printr-un festival naţional de interpretare. Unica secţiune, cea de interpretare, va da ocazia tinerilor cu vărste cuprinse intre 16 şi 22 de ani să fie ascultaţi şi apreciaţi la valoarea lor.

PE AFIŞ. Fundaţia culturală Laura Stoica, alături de Centrul Cultural al Ministerului Administraţiei şi Internelor şi de Inspectoratul General al Poliţiei Romăne, vă invită deci joi, 21 iunie, ora 19:00, la spectacolul de străngere de fonduri pentru Festivalul Laura Stoica. Vor participa Adrian Daminescu, Vali Crăciunescu, Daniel Iordăchioaie, Nico, Laura Luchian, Ovidiu Komornyic, Anastasia Lazariuc, Adrian Enache, Ana Maria Mirică, Daniela Răduică şi Gabriel Dorobanţu, dar şi Axinte de la Vacanţa Mare, grupul de dans Efect şi grupul de dans sportiv Dance Fever. Pentru că talentul, munca şi tenacitatea trebuie ajutate şi sprijinite, visele pot fi transformate in realitate pentru cei care vor să dăruiască frumuseţea sufletului lor prin muzică. Festivalul este pentru ei.

Luaţi bilete!

Fundaţia infiinţată de Laura Stoica in anul 1996 are ca scop principal acela de a

sprijini tinerele talente. De aceea, Fundaţia şi Clubul Copiilor Sector 4 au făcut primul pas cu un spectacol cu copii, pentru copii, la Palatul Copiilor, Sala mică, la 26 mai 2007.

Pentru spectacolul "Voi şi noi, pentru ei" biletele pot fi găsite la numerele de telefon 0723-20.08.75, 0722-83.05.64, 0722-48.85.17 sau la www.laurastoica.ro şi www.bilete.ro.

×
Subiecte în articol: antimonden stoica laura stoica