x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Talente la mica publicitate muzicala

Talente la mica publicitate muzicala

de Dana Ciobanu    |    28 Sep 2005   •   00:00
Talente la mica publicitate muzicala

Prin anunturile de mica publicitate nu se vand doar case, masini si "diverse", ci si instrumente muzicale, servicii, melodii, texte, ba chiar si... talentul!

Mai rare in ziare, mai des intalnite pe site-urile muzicale si pe cele ale unor solisti si trupe consacrate, anunturile de mica publicitate de genul "cautam talente" sunt, pentru cei care cred in ei (dar n-au "pile"), singura cale de a urca pe o scena adevarata.

CAUT... Dupa ce a pus capat colaborarii in proiectul Van Noizz, Maria Radu s-a hotarat sa-si formeze o trupa de instrumentisti. "Am dat un anunt chiar pe site-ul meu, www.mariaradu.ro, prin care cautam basist, chitarist, tobosar si clapar. Mi-au scris foarte multi si le-am raspuns tuturor. Am avut noroc ca i-am gasit pe Marius, Otto si Norbi - care formau deja un nucleu, iar Fisa - compozitorul catorva piese pe care le cant, a facut pe claparul la inregistrari", ne-a povestit solista. Dupa lansarea albumului, insa, Maria il va inlocui pe Fisa, care nu o va putea insoti la concerte.

Sectiunea de anunturi de pe site-ul music.ro este des vizitata de catre cei ce vor o cariera muzicala si spera ca ii va remarca cineva. "Caut sprijin pentru a ma realiza in cariera de cantaret. Bani nu am, nici prieteni, tot ce pot sa ofer este talentul si pasiunea pentru asta, care sunt convins ca impreuna valoreaza mai mult decat orice", "anunta" Alexandru Muresan, in varsta de 20 de ani. In aceeasi sectiune poti gasi oportunitati precum aceasta: "Caut vocal pentru un proiect comercial, pop-dance. Putem castiga multi bani. Avem studio, tot ce trebuie".

ANUNTURI CU MUZICA
Instrumentele si serviciile in domeniul muzical sunt o "marfa" speciala. Pe music.ro gasesti fara probleme anunturi de vanzare/cumparare de statii de sonorizare, placi audio, procesor de chitara, boxe si microfoane. Debutantii in show-biz sunt atrasi de reclame la diverse studiouri de inregistrari, iar muzicantii amatori gasesc oferte de cantat la nunti. Anunturile "imobiliare" muzicale - inchirieri de sali de repetitii - sunt si ele la mare pret.
×
Subiecte în articol: antimonden