x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Taticii grijulii din show-biz

Taticii grijulii din show-biz

17 Mar 2004   •   00:00

Fie ca au vrut, fie ca s-au trezit brusc in postura de tati, barbatii celebri au fost nevoiti sa faca fata schimbarilor aduse de barza.

Va intrebati, desigur, daca vedetele au pus mana sa schimbe un scutec sau sa faca baie unui bebelus. Ei bine, unii tatici si-au luat in serios rolul si ajuta la cresterea copiilor, altii lasa toata munca in grija sotiilor.

Cu copilul la studio

Cel mai proaspat tatic din lumea mondena este Alin Lupsa, fostul component al trupei Gaz pe Foc. Are un baietel de trei saptamani, pe nume Andrei Realini. "Pot sa-l includ in toate standardele perfectiunii. Inca de la nastere, a avut dimensiunile ideale, iar acum evolueaza ca un copil normal. Viata mea nu s-a schimbat foarte mult, cu exceptia faptului ca seara ma grabesc sa ajung acasa, ca sa-l vad. Nu mai am loc sa il spal, sa-i schimb scutecele, pentru ca mama si sotia sunt in permanenta langa el". Taticul a stabilit ca botezul lui Andrei sa aiba loc pe 24 aprilie.

Catalin Crisan are doi copii, un baiat si o fata. Raris are cinci luni, iar Daria are patru ani. Interpretul este cel care schimba scutecele. "O ajut pe sotia mea sa-l imbaieze pe Raris, ii fac masaj si chiar ii dau sa manance cu biberonul. De multe ori se intampla sa-i cant inainte de a adormi. Nu este greu sa fii tata, pentru ca tot ceea ce fac imi da o senzatie unica. Pe Daria o iau cu mine in studioul de inregistrare si o invat sa cante la pian".

Experienta in schimbatul scutecelor

Stefan Banica Jr. are deocamdata un singur mostenitor, Stefan Radu, in varsta de doi ani. "Ori de cate ori timpul imi permite, merg la plimbare cu el, in Parcul Cismigiu. Bineinteles ca ma joc cu el, dar cea mai mare satisfactie pe care mi-o ofera Radu este aceea ca de fiecare data cand aude melodiile mele la radio se duce si-i spune Cameliei sa-l dea mai tare".

Romica Tociu are doi copii: Daria, 8 luni si jumatate, si Catalin 9 ani: "Am experienta in schimbatul scutecelor si, daca se intampla ca partenerul meu Palade sa fie in vizita, ma ajuta, fara sa carteasca. Pot sa spun ca Palade se pricepe mai bine decat mine. Atat de mult s-a obisnuit fiica-mea cu mine, incat plange daca nu o tin in brate inainte de a adormi. Chiar si nevasta-mea, Nicoleta, e geloasa pe mine".

Pentru Andrei Zaharescu, fiecare moment pe care il petrece cu fetita sa Eva, in varsta de doi ani si jumatate, e unul special. "Cel mai emotionant e seara. Eu ii fac intotdeauna baie si Andreea ma ajuta. Apoi, ii citesc povestea dinainte de culcare si spunem impreuna doua rugaciuni. Nu greseste nici un cuvant niciodata si nu uitam in nici o seara sa ne rugam", povesteste Andrei. O alta amintire deosebita vine dintr-o excursie la munte. "M-am plimbat de mana cu Eva o ora si jumatate si nu a scos nici unul dintre noi nici o vorba. A fost extraordinar". Andrei este mandru cand iese in parc cu ambele sale fete: Catinca, de 10 ani si jumatate (din prima casatorie) si Eva. "Creste inima in mine si sunt un alt om. Amandoua sunt copiii mei si le iubesc deopotriva. Nu va pot descrie ce bucuroasa este Eva cand vine Catinca in vizita!". Andrei e un tatic implinit.

Are doi copii si este fara nevasta

Dan Bittman are doi flacai: Alexandru Ioan, 5 ani, si Patrick Noah, 7 luni. Holograful a primit cu bratele deschise vestea ca va deveni tatic a doua oara. La 42 de ani, Bittman este un tata exemplar care nu se grabeste sa-si puna pirostriile. Chiar daca fiul lui cel mare este intrebat de ce mama lui nu este casatorita cu tatal lui, cantaretul este de neclintit in ceea ce priveste neoficializarea relatiei cu Liliana Stefan. ( DANA CIOBANU, HORATIU TUDOR)

×
Subiecte în articol: antimonden