x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Todomondo cu transpiraţia, Trident cu saxofonul

Todomondo cu transpiraţia, Trident cu saxofonul

de Dana Andronie    |    11 Iul 2007   •   00:00
Todomondo cu transpiraţia, Trident cu saxofonul

3, 2, 1... S-a deschis scena scoică! A inceput Callatis. Peste 5.000 de spectatori, alte căteva sute de mii de telespectatori (aproape de Antena 1), mici şi bere in care s-au "scăldat" intr-o veselie turiştii din Portul Turistic Mangalia.

Prima seară - La Festivalul Callatis, fiecare a căntat cu tot ce-a avut

3, 2, 1... S-a deschis scena scoică! A inceput Callatis. Peste 5.000 de spectatori, alte căteva sute de mii de telespectatori (aproape de Antena 1), mici şi bere in care s-au "scăldat" intr-o veselie turiştii din Portul Turistic Mangalia.

Gabriel Cotabiţă, Dan Negru şi Adelina Elisei au avut de impărţit misiunea de prezentator. Primul dintre cei enumeraţi s-a gătit cu un costum negru (ca să se asorteze cu numele colegului Dan Negru), avănd ca accesoriu un papion... lăsat in culise. Una dintre fetele lui Cotabiţă l-a sfătuit să renunţe la el (la papion), ştiind ce va urma: un tzumani de transpiraţie. Negru, in schimb, a adoptat un sacou alb, care se potrivea de minune cu ţinuta băieţilor de la 3rei Sud Est. Ar fi dat foarte bine in formaţie, cu condiţia să nu i se fi dat un microfon care merge. Aşa cum s-a intămplat cu Adelina Elisei, care, pe lăngă emoţiile care o gătuiau, a mai trebuit să se facă auzită de toată ţara la un microfon mut... Mici probleme cu sonorizarea, ce să-i faci (ca un prezentator cu bulina de incepător!). Se intămplă şi la case mai mari...

CU MIC, CU MARE. Lumea adunată la faţa locului (in Portul Turistic Mangalia) a fost mulţumită de spectacolul oferit, a stat - in picioare, pe jos, pe unde a apucat - pănă aproape de miezul nopţii, să urmărească live cea de-a noua ediţie Callatis. "O să-i pierdem p-ăştia", spunea un tătic către un alt tătic. "Să-i legăm de noi!", a găsit imediat soluţia cel de-al doilea. Ce mai, pentru Callatis merită să-ţi aduci tot familionul la mare...

Soţii Columbeanu n-au ratat nici ei ocazia de a fi martori ai festivalului. Bineinţeles, cu bodyguard-ul după ei. Păi, cine să-i deschidă cutia de Coca-Cola doamnei Columbeanu?... Au stat căteva minute in culise, după care au făcut o baie de mulţime, după modelul prezidenţial.

Să trecem şi la show-ul de pe scenă. Băieţii Todomondo şi-au dat toată silinţa să iasă ceva memorabil din recitalul oferit pe scena de la Callatis şi au reuşit. N-o să-i uităm niciodată: după căntare arătau de parcă ar fi ieşit de sub duş. Ar fi avut mare nevoie de un săpun. Poate că i-ar fi ajutat la voce...

AVEŢI MICROFONUL, FOLOSIŢI-L! Mirabela a arătat că incă mai ştie la ce foloseşte un microfon deschis. A căntat cu toată vocea şi din toată inima şi a ieşit impecabil. La final, "mămuca" Florentina Satmari a luat-o in braţe, a pupat-o şi i-a pus in braţe un buchet cu flori. Merita! A căntat bine de ziua ei.

3rei Sud Est: "hot date" pe portativ (intălnire fierbinte). Cei trei sudişti au avut o partidă de duet cu Nadia Alli from ILO. Le-a plăcut. Se găndesc să o mai facă. Poate de Eurovision, la anul.

Apariţia fetelor de la Trident a fost spectaculoasă. Nu datorită ţinutei - aşa cum v-aţi fi aşteptat - ci datorită saxofonistului Flavius Teodosiu. Acesta a vrut să incerce un experiment: să cănte cu Trident. Incurcate sunt căile Domnului! De la Joe Cocker să ajungi să cănţi alături de trei manechine...

P. S. In culise, pe barjă, o femeie de serviciu văna toate mucurile de ţigară. Bineinţeles, işi făcea meseria, dar ne-a surprins totuşi atăta devotament! Mai tărziu am inţeles de ce. Trecea mereu pe lăngă Irinel şi Monica. Chiar aşa, cănd mai avea femeia ocazia să-i vadă live, nu doar pe micul ecran?

Udrea, la Miss

In prima seară de festival, Antena 1 a avut vărf de audienţă. La ora 22:28, 701.000 de telespectatori din mediul urban erau lipiţi de micul ecran pentru a fi in direct cu Mangalia. Atenţie, vine Udrea! Elena Udrea. Unde? In juriul Miss Diaspora de la Callatis. Măine, pedista este aşteptată pe scena scoică, pentru a contribui la alegerea celei mai frumoase şi deştepte concurente. Se poate vota şi pe www.missdiaspora.ro şi www.antena1.ro.

×
Subiecte în articol: antimonden