x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Trăisatriu: Maraton de cîntări

Trăisatriu: Maraton de cîntări

de Anca Stanescu    |    04 Iun 2008   •   00:00

Furnicuţa Mihai a pus în (Trăista)riu 3 miliarde de lei vechi din campania electorală!

Furnicuţa Mihai a pus în (Trăista)riu 3 miliarde de lei vechi din campania electorală!

 
La 7 iunie, Mihai Trăistariu îşi va lansa oficial compania sa de taxi “Mihai Taxi”. Lansarea se va face la Constanţa, iar peste un an taxiurile lui vor împînzi toată ţara (inclusiv Bucureştiul). 84 de maşini a pus la bătaie cîntăreţul, prin firma lui, la început de iunie. Şi tot de atunci au demarat şi problemele. Mihăiţă este şi bucuros, şi puţin îngrijorat de faptul că mulţi taximetrişti de la alte firme vor să lucreze la el. “Pe mine mă încîntă ideea, vă daţi seama, însă nu ştiu cum reacţionează patronii altor firme cărora le pleacă maşinile. Aş vrea să se înţeleagă că aceşti oameni vin de bună voie la mine şi că nu i-a chemat nimeni”, spune el. Se pare că afacerile trăistăreşti au debutat în forţă, la 1 iunie fiind înregistrate peste 500 de comenzi în 24 de ore. Probabil că atractiv a fost şi faptul că Mihai Taxi are (şi va păstra) un tarif minim pentru fiecare oraş.

 
PREMIERĂ. Concertul de lansare Mihai Taxi va avea loc sîmbătă, 7 iunie, la ora 14:00. Locul ales este terasa Radio Vacanţa din Mamaia, care va găzdui un maraton muzical de trei ore. La muzică vor evolua Irina Loghin, Doru Octavian Dumitru, Laurenţiu Cazan, Cătălin Crişan, Costi Ioniţă, Marius Cristel-Marin, Cristina Bondoc, violonista Alexandra Toader şi, bineînţeles, Mihai Trăistariu, prezentaţi de Liviu Predescu. Este prima dată cînd Mihai îşi organizează propriul concert.

 
MĂLAI DIN BELŞUG. Aşadar, Mihai a devenit proaspăt patron de firmă de taxi. Însă nici în luna mai n-a stat degeaba. A alergat prin toată ţara încercînd (şi reuşind) să bifeze toate cererile electorale care i-au fost adresate. Recordul de cîntări a fost înregistrat la 25 mai, cînd Trăistariu s-a achitat de toate cele opt concerte programate. Însă efortul coardelor vocale n-a fost în zadar, cîntăreţul reuşind să pună la ciorap aproximativ 3 miliarde de lei vechi. După atîta cîntat, Mihai spune că se va odihni puţin luna asta. Pentru cît timp oare?

×
Subiecte în articol: antimonden mihai