x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ultimele despartiri

Ultimele despartiri

21 Dec 2004   •   00:00

Potrivit cercetatorilor americani, cele mai multe dintre cupluri se despart taman in perioada Sarbatorilor de iarna. Si Roxana Ciuhulescu (foto) se numara printre cei care confirma regula.

Desi visa sa se marite anul viitor sub apa cu iubitul ei grec Dimitris, planurile prezentatoarei s-au dus de rapa. Recent, cei doi si-au spus adio. Dar iata ca regula nu e valabila numai in cazul cuplurilor, ci si in muzica. Tot in aceasta perioada s-au mai despartit "explozivele" de la TNT si "veteranele" de la A.S.I.A. Deea, Lala si Tisha s-au gandit deja la cariere solo. Iar asiaticele cauta un "S" care s-o inlocuiasca pe Sorana Mohamad.

DOI SUD EST? Nici 3rei Sud Est nu sta prea bine, dupa ce Mihai Budeanu a anuntat in emisiunea lui Catalin Maruta ca lucreaza la un proiect solo. Degeaba au incercat Laurentiu Duta si Viorel Sipos s-o dea pe glume, spunandu-i ca-l vor inlocui cu Pepe, caci in sud-est cam miroase a despartire. Chiar si telespectatorii Tonomatului DP2 au afirmat, prin votul lor, ca 3rei Sud Est e in scadere de forma. Fiecare insa vede paiul din ochiul altuia. La emisiunea amintita, de pe TVR 2, "regii muzicii dance" s-au luat de Animal X, spunand ca ultimul lor album e cam slabut. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden