x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vacanţă amănată

Vacanţă amănată

de Catalina Iancu    |    05 Ian 2008   •   00:00

Cheloo de la Paraziţii şi-a ratat vacanţa. Artistul a povestit la radio InfoPro că trebuia să ajungă la Londra, impreună cu soţia sa, dar s-a ales doar cu o excursie pănă la... Otopeni.

Cheloo de la Paraziţii şi-a ratat vacanţa. Artistul a povestit la radio InfoPro că trebuia să ajungă la Londra, impreună cu soţia sa, dar s-a ales doar cu o excursie pănă la... Otopeni. Rapper-ul a petrecut peste 20 de ore pe holurile Aeroportului "Henri Coandă" aşteptănd, alături de alţi pasageri, două curse care să ii ducă la Londra şi Viena. Artistul vrea să fie despăgubit de compania aviatică la care işi făcuse rezervarea.

SUPĂRAŢI. El a renunţat la decizia de a mai ajunge in Londra luna aceasta şi plănuieşte să plece abia la vară. De altfel, toată lumea era extrem de supărată din cauză că reprezentanţii celor două companii low-cost de la care cumpăraseră biletele nu le-au dat nici un răspuns timp de aproape o zi. "La şapte şi jumătate dimineaţa au hotărăt că se amănă toate zborurile. Erau oameni care stăteau de la ora 5:00. Moş Crăciun era in sutien şi tanga pe părtie şi deszăpezea, iar ei stăteau probabil la căldură şi beau cafea. La două şi jumătate au inchis aeroportul şi nu deszăpezea nimeni nimic, nu zicea nimeni nimic, asta e problema. Am pierdut 300 de euro pentru că am fost pănă la aeroport şi inapoi", a declarat Cheloo.

×
Subiecte în articol: antimonden