x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vai de Tonomat - Zero de pe doi

Vai de Tonomat - Zero de pe doi

de Miron Manega    |    31 Mar 2006   •   00:00
Vai de Tonomat - Zero de pe doi

Tonomatul DP2 a reusit, in sfarsit, sa atinga recordul absolut de nonaudienta. Cum a facut, cum n-a facut, dar a reusit.

Pe vremuri, aceasta emisiune inregistra chiar patru puncte de rating. Luni, 27 martie, RTG-ul evaluat de TNS AGB International indica, in dreptul emisiunii, audienta zero. Zero, adica nimic. Cum s-a ajuns la acest dezastru? Simplu. Se spune (si s-a si verificat) ca brandul bate persoana. Chiar daca o echipa sau un realizator lanseaza si intretine o emisiune, succesul ramane al acesteia si dupa ce autorul il abandoneaza. Asa s-a intamplat si cu Tonomatul DP2. Maruta l-a conceput si l-a lansat si tot el l-a parasit.

VREME REA. O perioada emisiunea a mers in virtutea prestigiului si a obisnuintei. Lui Stefan Lungu, succesorul, ii lipsea insa "zvacul", neastamparul prezentatorului, care facea, practic, parte din format. De altfel, el venea dintr-o zona mai linistita, de la meteo, unde le "inventase" pe Albertina si Malvina. Buna gaselnita, nimic de zis. Lumea se uita la ele si... mai uita de vreme. Stefan a lucrat, vreo sase ani, si la "Surprize, surprize". "Am avut, in toata aceasta perioada, un sprijin permanent de la Andreea Marin, de la care am «furat» destula meserie" - se lauda Stefan Lungu pe site-ul TVR. Se pare ca experienta acumulata nu i-a fost suficienta pentru a face fata exigentelor Tonomatului. Sau poate ca n-a "furat" meserie de la cine trebuia.

×
Subiecte în articol: antimonden