x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vama a deschis a doua zi de concerte la Coke Live Peninsula

Vama a deschis a doua zi de concerte la Coke Live Peninsula

25 Iul 2009   •   00:00

Recitalul Vama a deschis, vineri, a doua zi de concerte la Coke Live Peninsula, cântând în faţa unui public format din aproximativ 500 de persoane. Început la ora 18.00, concertul formaţiei a reunit un public nu foarte numeros dar receptiv, care a cântat împreună cu Tudor Chirilă mai ales piesele vechi, transferând ceva din atmosfera Vămii Vechi de altădată la Târgul Mureş.



Tudor Chirilă, solistul trupei a interpretat atât piese consacrate ca "V.S.T", "Vama Veche", "18 ani", cât şi melodii de pe noul album Vama - "Fotomodele", "Pe sârmă", "17 ani...infinit" şi "Dumnezeu nu apare la ştiri", piesa recent lansată, reuşind în ciuda caniculei să însufleţească auditoriul prin colajul de vechi şi nou şi prin prestaţia scenică.

Pentru membrii trupei Vama, care au cântat pentru al treilea an la rând la Peninsula, anul acesta a fost mai bine decât anul trecut atât în ce priveşte publicul, cât şi prestaţia în sine a trupei, care a fost mai articulată, au declarat membrii formaţiei, într-o întâlnire cu presa. Ei au remarcat şi o scădere a vârstei a publicului Vamei, noul album care poate fi descărcat online fiind mai accesibil publicului tânăr. Tudor Chirilă a descris Peninsula ca drept spaţiu de "boemie organizată" şi a spus că s-a simţit bine în faţa unui public care a ştiut să-i primească mesajele.

Ajuns la cea de-a şaptea ediţie, festivalul CokeLive Peninsula, replica mai mică a celebrului Sziget de la Budapesta (ambele evenimente sunt organizate de compania Sziget Management), a avut în acest an un buget de un milion jumătate de euro, aceştia neincluzând promovarea, ci doar cheltuielile pentru logistică şi infrastructură.

×
Subiecte în articol: antimonden