x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedete figurante

Vedete figurante

de Simona Ecovoiu    |    18 Noi 2005   •   00:00
Vedete figurante

Pentru a dubla succesul unui videoclip, interpretii apeleaza, de ceva vreme, la o reteta de import. Adica solicita colegi din show-biz, pe post de figuranti. Pe care ii rasplatesc in bani sau in produse.

Ei, aici avem de-a face cu mai multe categorii de colaborari. De pilda, in care una bucata vedeta apare in productii muzicale din pura simpatie fata de respectivul cantaret, fara sa ridice pretentii financiare.

SUME MODICE. Este cazul Mihaelei Radulescu, care a acceptat sa faca figuratie in clipul "Mica Publicitate" al trupei El Negro: "Nici n-a trebuit sa insistam, desi era insarcinata. Mai mult, Mihaela ne-a pus la dispozitie superba-i vila de la Snagov. Dupa filmari, ne-a tratat cu fasole si muraturi. Pentru prestatie, ea n-a dorit decat trei pizza, din care imi amintesc ca si una vegetariana", povesteste Bogdan Negroiu. Bun, sa trecem la categoria a II-a. Este vorba despre persoanele publice care cer putin, dar cer, mergand pe principiul sanatos: "Frate, frate, dar branza-i pe bani". Aici, ne referim la Nicoleta Luciu, care a facut figuratie in clipul "Veta", al lui Stefan Banica Jr, nu inainte de a cere modica suma de 200 de euro. De fapt, Banica a apelat adesea la chipuri frumoase marca V.I.P., precum Daniela Nane sau Cosmina Pasarin. In "Te iubesc, femeie" protagonista a fost Andreea Marin. Nu stim daca a pretins ceva euroi, dar atunci s-a intamplat, vorbesc gurile rele, ca cei doi sa se indragosteasca. Asa ca "Zana Surprizelor" s-a ales cu ceva mult mai valoros, cu inima interpretului.

MOCA. Se intampla insa ca unii sa nu ceara nici macar un capat de ata. Catalin Maruta (Realitatea TV) n-a zis nu, cand a fost contactat de Andra pentru a filma in "Baietii si fetele fac ce vor": "O apreciez mult pe Andra, sunt de parere ca are o voce foarte buna, asa ca am jucat in clip fara sa-i cer ceva. M-am descurcat insa destul de prost, am fost nevoit sa trag duble, pentru cele cateva cadre, timp de trei ore. Probabil ca nu sunt un bun actor, dar n-a iesit rau, in cele din urma".

COSTI IONITA A APELAT LA IUBITA
Ce si-a zis manelistul Costi Ionita? De ce sa angajeze pe altcineva, pe post de figurant, cand acasa avea o iubita frumusica, pentru care nici macar nu mai trebuia sa scoata bani din buzunar? Asa s-a facut ca Izza (foto), blonda din trupa Elegance, a aparut in ultimele lui doua clipuri. Dar, desi conform scenariului ii jura iubire vesnica, ba chiar a si furat o statueta pentru ea, iata ca povestea lor de dragoste a luat sfarsit. Concluzia? Nu este recomandabil sa-ti promovezi iubita, caci nu se stie cand relatia se duce de rapa, iar amandoi ajung sa regrete colaborarea. La despartire, Izza a declarat ziaristilor ca manelistul era cam zgarcit si ca nu ii oferea cadouri scumpe. Acum, depinde si ce pretentii avea Izza... Sau Costi o fi crezut ca-l iubea doar pe el?

×
Subiecte în articol: antimonden