x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedetele de la Hollywood reacționează la retragerea lui Biden

Vedetele de la Hollywood reacționează la retragerea lui Biden

de Redacția Jurnalul    |    22 Iul 2024   •   11:00
Vedetele de la Hollywood reacționează la retragerea lui Biden
Sursa foto: Hepta

Hollywood-ul reacționează la retragerea lui Joe Biden din cursa prezidențială. Cher, Barbra Streisand, Robert De Niro și Ariana Grande numărându-se printre celebritățile care au avut ceva de spus.

Cântărețul John Legend, câștigător al premiului Grammy, a declarat că Joe Biden „a meritat mai mult decât realegerea, dar timpul și vârsta vin pentru noi toți”, într-o postare pe Instagram, înainte de a o susține pe Kamala Harris pentru a-l înlocui pe președinte pe listă, conform Sky News.

Cher, în modul ei caracteristic de a posta pe X, a spus: „Cred că este singura șansă ca [SUA] să își păstreze democrația”.

Barbra Streisand, o susținătoare democrată, a scris pe X că „ar trebui să fim recunoscători pentru susținerea democrației noastre”.

Cardi B s-a bucurat, de asemenea, pe X, făcând referire la un videoclip pe care l-a postat pe 30 iunie. În acel videoclip, ea a declarat că Partidul Democrat a fost egoist pentru că l-a lăsat pe Biden, în vârstă de 81 de ani, să candideze pentru realegere și că Harris ar trebui să-l înlocuiască.

Actorul Star Wars Mark Hamill, care în mai l-a poreclit pe Joe Biden „Joe-bi-Wan-Kenobi”, a declarat că președintele a „restabilit onestitatea, demnitatea și integritatea funcției” prin renunțarea la candidatură.

Între timp, Bette Midler l-a numit pe dl Biden un „adevărat patriot american”.

De asemenea, ea l-a numit pe candidatul republican la președinție, Trump, un „fraier” pentru răspunsul său la anunțul lui Biden, în care l-a numit pe l Biden „cel mai prost” președinte din istoria SUA.

Ariana Grande a reacționat pe Instagram prin postarea anunțului lui Biden care o susținea pe Harris ca înlocuitor al său în viitoarele alegeri prezidențiale.

Cântăreața Katy Perry a postat un scurt videoclip pe contul său de Instagram în care cântă o replică din noul său single: „Este o lume a femeilor și tu ești norocoasă să trăiești în ea”.

Robert De Niro, care a susținut campania lui Biden în ultimele săptămâni, i-a mulțumit acestuia pentru „actul său de politică abilă și patriotism dezinteresat” într-o declarație pentru The Hill.

„Joe Biden se dă la o parte pentru a deschide calea pentru ca un alt democrat să devină președinte, deoarece nu există nimic mai important pentru țara noastră decât înfrângerea lui Donald Trump”, a spus el.

Și actrița Jamie Lee Curtis a declarat că sprijină „din toată inima” decizia lui Biden de a se retrage, susținând-o în același timp pe Harris pentru președinție.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Hollywood Joe Biden