x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedete in spatele tejghelei de bar

Vedete in spatele tejghelei de bar

de Dana Ciobanu    |    24 Oct 2005   •   00:00
Vedete in spatele tejghelei de bar

Furia economiei de piata, dar si riscul de a nu mai fi pe placul publicului intr-o zi au determinat numeroase vedete sa-si investeasca banii in afaceri mai "sigure". Dintre acestea, in top se afla barurile si cluburile.

In materie de localuri cu patroni celebri, tonul l-a dat actualul Danutz SRL, Dan Bittman. "La Burlane", un barulet aflat in apropiere de Piata Romana, holograful s-a asociat cu un prieten pentru a face fata investitiei. In paralel, detinea actiuni la magazinul "Hippie Hippie Shake", afacere din care s-a retras mai apoi. "Meseria" de patron i-a placut atat de mult lui Danutz, incat a pus mana de la mana cu niste fosti colegi de scoala generala pentru a deschide un al doilea bar, cochetul "Once upon a time". Din nefericire, carciumioara si-a urmat destinul predestinat de nume, ramanand din ea doar "a fost odata ca niciodata".

BUN LA TOATE. Tot cu doua baruri se lauda si Vali Craciunescu, fost membru in trupa Spitalul de Urgenta. De cativa ani, se numara printre asociatii care detin barul Xenon, aflat la Piata Rosetti. Pentru ca romanilor le place sa-si petreaca serile la un pahar de… vorba, Craciunescu si-a unit fortele financiare cu fostul basist al trupei Nod, Paul Voicu, si a mai deschis un bar. Investitia se ridica undeva pe la 25.000 de dolari. Desi este patron, acordeonistul nu se fereste de munca. Mai serveste in spatele tejghelei, mai face aprovizionarea, pune mana si la curatenie, dar mai ales canta pentru clientii din bar. Bineinteles, impreuna cu asociatul sau!

Cel mai nou bar de vedeta a fost inaugurat saptamana trecuta. Numele sau - Cristi Cafe - este asociat cu liderul trupei Iris, Cristi Minculescu. Aceasta cu toate ca se spune ca patron nu este rockerul, ci fiul sau, Florin. Mai conteaza care este adevarul? Important este ca juniorul Minculescu, proaspat sosit din Germania, vrea sa aduca in cafeneaua mentionata "cea mai buna muzica".

REPROFILARE IN STUDIO
Prietena tuturor de 3 X femeilor, prezentatoarea de la Acasa TV, Mihaela Tatu, a fost si ea patroana, acum vreo trei ani, la un club pe nume "Oldies", destinat nu neaparat celor de varsta a doua sau a treia. Responsabilitatea mare, prea mult timp pierdut cu clientii, insuficienta promovare au fost probabil factorii din cauza carora energica Mihaela a renuntat la a mai fi patroana de bar. Nu a putut sta, totusi, departe de lumea "bisnisurilor" si iat-o pe doamna de la tv implicata intr-un nou proiect: un studio foto. Impreuna cu iubitul ei, Florin, a cerut detalii despre cele mai performante echipamente foto, au pus ochii pe un spatiu potrivit, au retras banii din banca si s-au apucat de pozat. Cum era de asteptat, primul "shooting" de vedeta a fost rezervat doamnei Tatu, pe care fotografiile oficiale nu o vor mai costa nimic de acum inainte…

ESENTA
Vierme de la Animal X, pe numele lui din buletin Mihai Laurentiu Penca, parca a avut o presimtire sa-si investeasca o parte din economii intr-un club. Declinul formatiei Animal X nu mai este un secret pentru nimeni. Acum doi ani, cand inca era in plina glorie muzicala, Vierme a devenit asociat intr-o afacere care include un bar, un magazin de haine si un salon de intretinere fizica si corporala. Chiar daca majoritatea actiunilor la Essenza sunt detinute de asociatii cantaretului, Anca si Dragos Anastasiu, Vierme este cel care si-a pus numele in jocul publicitatii. Era si nevoie de reclama, de vreme ce costurile deschiderii acestei afaceri s-au ridicat pe la vreo 400.000 de dolari! "Animalul" s-a ocupat personal de decorarea clubului, aducand mobilierul si accesoriile din Germania. Tot Vierme este cel care se ocupa de "viata artistica" a localului - a se citi selectii muzicale si DJ. Prima petrecere si-a dedicat-o, serbandu-si ziua de nastere in propriul club.

×
Subiecte în articol: antimonden