x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedete la cura

Vedete la cura

20 Mar 2004   •   00:00

Iarna e un sezon "propice" acumularii de kilograme. Asa ca, inca de la inceputul primaverii, prezentatorii de televiziune s-au pus pe slabit.

Cum este de asteptat, doamnele sunt cele care isi pun mari probleme vizavi de silueta lor, insa nici domnii nu se lasa.

ANTENA 1. Gabriela Vranceanu Firea tine, de doua saptamani, deja cunoscutul regim cu ciorba de varza. "Orice femeie care se respecta incepe sa ia masuri atunci cand vede ca, dupa Sarbatori, hainele au devenit brusc stramte", spune prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1. Rezultatele curei de slabire nu s-au lasat prea mult asteptate. Deja cantareste mai putin cu patru kilograme.

"Eu sunt tot timpul la cura de slabire", declara Sanda Nicola, o alta vedeta a Antenei 1 care vrea sa mai scape de kilograme. Nu mai departe de saptamana trecuta, Sanda a tinut un regim disociat care a dus la eliminarea a doua kilograme in patru zile. Anul trecut, in vara, de la plecarea din fotoliul de director al Ziarului Financiar, pana la aparitia pe sticla, la Observatorul Antenei 1, Lucian Mandruta a reusit sa slabeasca 10 kg. "Mi-am cumparat bicicleta medicinala si am pedalat zilnic o ora, ceea ce inseamna ca "ardeam" cam 600 de calorii. In plus, o luna de zile nu am mancat decat ce nu mi-a placut, pentru ca asa ma saturam repede", spune vedeta Antenei 1.

PRO TV. De aproape trei luni, Radu Anton Roman, prezentatorul emisiunii duminicale "Bucataria lui Radu" de la Pro TV, si-a propus sa slabeasca. 45 de kilograme! El a luat aceasta decizie nu din considerente estetice. Principiul regimului la care a apelat celebrul bucatar este "mancatul de la putin la deloc". In trei luni, el a reusit sa "dea jos" 20 de kg si spune ca se simte mai bine ca oricand, "viciul de a manca fiind inlocuit de acela de a slabi".

ACASA. Si alte vedete s-au pus pe treaba. Corina Danila s-a apucat de slabit abia dupa ce nu a mai alaptat-o pe fetita ei. Acum tine o cura de slabire pe baza de fructe. Mihaela Tatu slabeste, "asistata" de Teo Trandafir. "De trei saptamani tin un regim alimentar complex, fac sport, jogging, am un aparat de fitness acasa pe care mi l-a imprumutat Teo", spune Mihaela Tatu. Alte doua vedete de la Acasa, Cristina Cioran si Alexandru Papadopol ("Casatorie de proba"), cocheteaza si ele cu regimul.

Desi nu e deloc grasa, Adina Halas de la Realitatea TV a tinut recent un regim propriu de slabire in urma caruia a dat jos 5 kg fara a apela la ajutorul unui dietetician.

×
Subiecte în articol: antimonden