x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedete mini-max

Vedete mini-max

de Dana Cobuz    |    19 Iul 2008   •   00:00
Vedete mini-max

XXL  ●  Teo recuperează, uşor, dar sigur, "silueta" care a consacrat-o
Să jonglezi cu zeci de kilograme din propria greutate nu-i o treabă simplă. Cu atît mai greu este să scapi de "balast" atunci cînd te vezi des la televizor, care şi aşa "îngraşă".



XXL  ●  Teo recuperează, uşor, dar sigur, "silueta" care a consacrat-o
Să jonglezi cu zeci de kilograme din propria greutate nu-i o treabă simplă. Cu atît mai greu este să scapi de "balast" atunci cînd te vezi des la televizor, care şi aşa "îngraşă".

Rare sînt femeile care să nu-şi dorească să scape peste noapte de cîte o şunculiţă, o burtică, o celulită. Vrem, nu vrem, ne supunem periodic, de bunăvoie, la diete şi la regimuri mai mult sau mai puţin eficiente ori sănătoase. Orice, pentru o siluetă cît de cît armonioasă!

Cel mai popular exemplu de voinţă l-a dat Teo Trandafir. Cînd a ajuns la 130 de kilograme, s-a hotărît să spună "stop!" obezităţii. A apelat la un binecunoscut medic nutriţionist şi, cu sport, multă răbdare şi abţinere de la mai toate bucuriile gastronomice ale vieţii a reuşit să slăbească vreo 60 de kilograme în aproximativ doi ani. Forma "ideală" atinsă în anii 2004-2005 nu a fost uşor de menţinut. Teo luptă în continuare cu cîntarul care se încăpăţînează să-i arate ceva kilograme în plus. Sau, mai ştii, poate deformează camerele de filmat din studiourile Prima TV?!

TIROIDA, BAT-O VINA! Monica Anghel ştie că vocea ei senzaţională nu e de ajuns pentru a fi frumoasă şi plăcută. Din adolescenţă, interpreta a început bătălia cu kilogramele. Abia în urmă cu aproape trei ani, însă, a arătat ce poate face un regim cu trupul ei, slăbind 20 de kilograme în cinci luni. Dieta pe care a urmat-o se numeşte disociată: trei zile carne, trei zile fructe şi legume, trei zile lactate. Sacrificiul său a fost oarecum în zadar: tratamentul medicamentos pe care îl urma pentru reglarea funcţiei tiroidale a "ajutat-o" să revină la greutatea iniţială. Supărată, Monica a renunţat la pastile şi s-a pus din nou pe slăbit, cu rezultate vizibile.

COMBINAŢII. De ruşine că lumea îi comentează formele prea pline, dar şi pentru că îi era greu să-şi găsească haine pe măsură, Irina Reisler a ţinut un regim foarte strict – Mayo. Un an şi-a cîntărit porţile de alimente, dar efortul a meritat: de la 100 de kilograme, Irina a ajuns la 56. Deşi nu părea că le deranjează să fie rotunjoare, surorile Roman – Oana şi Catinca – s-au pus şi ele pe slăbit. Cea din urmă s-a subţiat mai uşor, deşi are la activ şi o naştere. Masaj, fitness, echitaţie, renunţare la dulciuri şi alimentaţie ordonată, cu trei mese pe zi. Mezina familiei Roman e un pic mai "leneşă", de aceea nici nu a introdus în programul ei de slăbire sportul. Cu diverse tratamente de remodelare corporală şi regim alimentar, Oana a dat jos peste 20 de kilograme în ultimele luni.

Dieta ei

Teo a fost generoasă cu fanii şi le-a dezvăluit dieta sa minune: "Mănînc numai alimente care nu îngraşă: fructe (fără banane şi struguri), legume (fără cartofi, fasole, mazăre), carne fiartă (de pui, fără pieliţă). Îmi fac ciorbe din zarzavat, cu roşii, cartofi, toate legumele şi cu multă verdeaţă. Folosesc ulei de măsline, dar în cantităţi mici. Nu beau sucuri, nici măcar fără zahăr".

×
Subiecte în articol: antimonden kilograme