x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedete ţepuite

Vedete ţepuite

12 Iun 2007   •   00:00
Vedete ţepuite

Pe aici nu se trece! Aşa ar trebui să scrie artiştii prin oraşele in care au fost ţepuiţi de organizatorii de spectacole.

Hara a păţit-o la Arad. Gazdele au schimbat programul recitalurilor, dar au uitat să le comunice acest lucru şi artiştilor. Interpreţii aşteptau la hotel ora stabilită. Au fost inştiinţaţi cu doar căteva minute inainte că trebuie să intre in scenă. Nici dacă ar fi zburat n-ar fi putut ajunge la timp. Mai mult decăt atăt, organizatorii au anunţat că trupa nu vrea să cănte, deşi soliştii veniseră special de la Bucureşti!

DEZAMĂGIŢI. Nici folkiştii n-au scăpat. Vasile Şeicaru şi Vlady Cnejevici n-au fost mulţumiţi de primirea de la Alba-Iulia, unde au avut loc recent "Zilele Oraşului". Nimeni nu le-a spus cum să ajungă la scenă, aşa că au luat-o cu tot cu instrumente prin mulţime, nimeni nu le-a spus cănd işi vor lua banii. Vlady a fost atăt de supărat, că nici n-a mai stat la hotel, a plecat direct in Capitală, iar Vale a spus că, dacă va mai veni vreodată la Alba-Iulia, va pune condiţii şi va cere banii inainte.

Ce să mai zicem de Anna Lesko? Interpretei i s-a promis la Anina că va fi cazată la un hotel de trei stele. Dar Anna n-a văzut decăt o stea. Aşa că s-a urcat in maşină şi dusă a fost! Poate din astfel de experienţe vor invăţa şi organizatorii de spectacole să-şi ţină cuvăntul.

×
Subiecte în articol: antimonden