x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedetele "sifonate"

Vedetele "sifonate"

03 Mai 2005   •   00:00

Cateva VIP-uri feminine au iesit destul de sifonate dupa scandalurile in care au fost implicate in ultima perioada. Si asta dupa ce ani intregi s-au chinuit sa-si faca o "imagine".



  • de CATALINA IANCU

  • SOLO. Delia Matache s-a hotarat, in sfarsit, sa ia o pauza. In dragoste
    Dupa episodul cu Mutu, Kitty Cepraga a fugit din tara. O data plecata in Italia, a dat din nou apa la moara gurilor rele. Cristina a spus c-a fost ajutata in cariera de un italian. Dupa aceasta afirmatie au inceput speculatiile. Blonda a sarit din lac in put declarand ca amicul sau este homosexual. Raluca Sandu si-a facut destula publicitate si chiar incepuse sa-i placa sa apara pe prima pagina a ziarelor sau in revistele de moda. De cand cu scandalul drogurilor insa, s-a facut si ea nevazuta. Nu era eveniment monden la care sa nu fie prezenta si Ileana Lazariuc, insotita de Ion Ion Tiriac. Nici cei doi nu prea mai semneaza condica pe la mondenitati de cand cu episodul "Cocaina VIP".

    JOCUL DE-A CASATORIA. Dupa vreo doi ani de dragoste cu nabadai, Delia Matache s-a despartit de iubit, omul de afaceri Florin Moldoveanu. Acesta, se pare, juca la dublu, avand in paralel o alta relatie, cu o oarecare Lucica. De fapt, de aici a si pornit conflictul. Delia a spus ca l-a parasit pe Florin, iar acesta sustine ca, de fapt, el i-a dat papucii vedetei. Ba, mai mult decat atat, a afirmat prin presa ca a dat-o afara din casa si ca i-a pus bagajele la usa. In timp ce Delia n-a vrut sa-si spele rufele murdare in vazul lumii, fostul ei iubit a zis tot ce avea pe suflet: ca-i este rusine ca a stat cu vedeta atat timp si ca ea ar fi calcat stramb. Acuzele au culminat cu jigniri precum "copil tembel" si "femeia (n.r. - Delia) a innebunit".

    BLONDELE BLONDY. Andreea Banica si Cristina Rus au incercat din rasputeri de dragul trupei (si al banilor, desigur) sa nu-si spuna ofurile prin ziare, insa pana la urma tot si-au declarat razboi. Motivele de cearta pareau a fi cele de la gradinita. De fapt, blondele erau geloase una pe cealalta. Cristina Rus n-a mai vrut sa semneze prelungirea contractului cu managerul trupei Blondy, iar cand in sfarsit s-a hotarat era prea tarziu. Impresarul trupei a inlocuit-o cu doua dansatoare, fiindca asteptase destul de mult timp raspunsul ei. Andreea Banica a dezvaluit ca, in vreme ce mama sa era internata, iar ea se grabea sa ajunga la spital, a tras de Cristina sa plece mai repede, iar aceasta statea sa dea autografe.

    GYORFI ESTE DIN NOU IMACULATA
    Daniela Gyorfi parea ca nu va scoate nasul in lume dupa publicarea pozelor porno pe Internet. Interpreta a stat ascunsa in casa doar vreo saptamana. Pana la urma a lasat rusinea la o parte si a dezvaluit ca misteriosul personaj din fotografii este un fost director de gazeta.

    ×
    Subiecte în articol: antimonden