x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden VIP-urile, intre hobby-uri şi meserie

VIP-urile, intre hobby-uri şi meserie

de Anca Stanescu    |    28 Oct 2007   •   00:00
VIP-urile, intre hobby-uri şi meserie

Oficial şi bănesc le merge bine, dar profesional spre ce zări o mai apucă vedetele dămboviţene? Ce fac ele ca să mai căştige un ban sau pur şi simplu ca să mai piardă vremea?

Incotro? - De la lenjerie intimă la chinuieli de microfon


Oficial şi bănesc le merge bine, dar profesional spre ce zări o mai apucă vedetele dămboviţene? Ce fac ele ca să mai căştige un ban sau pur şi simplu ca să mai piardă vremea?

Işi incearcă muşchii in diverse domenii. Doar-doar le-or mai ieşi ceva "mărunţi" de tocat la saloanele cosmetice...

Â

DESTINAŢIE PROOPERAŢIE: SUA. După ce a incins spiritele tinerilor şi pe cele ale părinţilor acestora, alături de colega-i Bălan(ă), cariera Andreei Antonescu s-a spulberat ca un balon de săpun. Ce-i drept, fumurile fetei au continuat să urce la plus infinit, aşa că şi le-a canalizat spre tărămuri indepărtate, cum ar fi Statele Unite. Ce-a găsit ea aici? Cumpărături căt cuprinde şi operaţii estetice. Şi de această "ocupaţie" s-a plictisit la un moment dat, aşa că a mai lansat căteva muzici frumos (şi bănos!, insă cu sound-ul nu foarte bengos) ambalate-n albume. I-or fi ţinut astea de-o prăjitură, acolo? Ne indoim pănă nu ne mai ţin şalele.

Â

MESERIA DE... DOMNIŞOARĂ. "Actriţă" este profesia cu care figurează pe diverse site-uri Lili Sandu, fosta iubită a fostului prinzător de balon de la naţională, Bogdan Stelea. Numai că, după trecerea prin platourile telenovelelor "Numai iubirea" şi "Păcatele Evei", fata s-a reorientat spre dragostea-i dintăi, muzica. Ii surăde cu toţi dinţii o carieră solo, după ce a făcut, mai demult, parte dintr-o trinitate (trupa Trinity). Pentru a reuşi de una singurică, Lili nu a ezitat să filmeze un videoclip alături de un tigru, care, pare-se, era intruparea personalităţii ei. Insă toate temerile profesionale vor lua sfărşit o dată cu nunta prietenei Ileana Lazariuc, care a invitat-o să-i fie domnişoară de onoare. E ceva să profesezi astfel... din păcate, o nuntă nu ţine mai mult de-o zi şi-o noapte. După aia, care va mai fi ocupaţia lui Lili? Aceea de a-şi anunţa la nesfărşit debutul adevărat intr-o carieră solo? Ia şi asta ceva timp...

Â

LENJERIE INTIMĂ LA DISCREŢIE. Eram, la un moment dat, convinşi de faptul că Andreea Bănică are garderoba constituită in exclusivitate din fustiţe de 2 cm şi topuri strălucitoare. Cel puţin asta era impresia lăsată de fiecare dată cănd blonda arăta presei conţinutul dulapurilor sale. Se pare că aşa şi este, pentru că in ultimul timp Andreea se găndeşte din ce in ce mai serios să intre in lumea modei. Ce vrea să lanseze ea? O linie de lenjerie intimă, evident! După cum se vede, are foarte mare grijă să nu risipească ţesăturile, militănd activ pentru costuri minime şi efect maxim şi... fierbinte.

După ce a bătut podiumurile de le-au ieşit fulgii şi acarienii, Alina Puşcău s-a găndit să şi cănte. Zis şi apucat microfonul cu nădejde. Să vedem căt o va ţine această reorientare şi care va fi rezultatul final. Deja se aglomerează ringul şi in domeniul lansărilor muzicale, iar concurenţa e in toi. Căci şi caii se (im)Puşcă(u), nu-i aşa?

Â

DUPĂ VALENTINA. Deşi are un nume uşor amărui, Valentina Pelinel este dulce ca mierea, cel puţin pentru soţul ei. Manechinul a interpretat fără cuvinte un rol in filmul "După ea", dar afirmă că nu şi-a dorit şi nici nu-şi doreşte să fie actriţă. Oricum, aceasta poate fi considerată o experienţă cu rol de imbogăţire al CV-ului. Cine ştie cănd va avea nevoie de alte cărări profesionale, dat fiind faptul că meseria de manechin are viaţa cam scurtă?

anca.stanescu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: antimonden