x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Voluntariat de VIP

Voluntariat de VIP

de Anca Stanescu    |    10 Aug 2007   •   00:00
Voluntariat de VIP
Sursa foto: Lucian Alecu/

Mare inghesuială mare pe VIP-urile autohtone care se implică in acţiuni "de suflet" şi işi pun la bătaie timpul şi energia pentru cauze nobile.

Mare inghesuială mare pe VIP-urile autohtone care se implică in acţiuni "de suflet" şi işi pun la bătaie timpul şi energia pentru cauze nobile.

Dacă Mihaela Rădulescu rămăne printre cele mai active personalităţi care s-au implicat in acţiuni caritabile, devenind chiar şi ambasadoarea United Way Romănia, nici alte vedete nu s-au lăsat mai prejos.

MARATONISTA. Ramona Bădescu a transpirat pentru cauze umanitare. Vedeta a alergat 5 km, cu scopul de a strănge fonduri pentru lupta impotriva cancerului la săn. Ce-i drept, in Italia. Din fericire, şi la noi lupta impotriva acestei maladii a luat avănt, printre vedetele implicate fiind Andreea Esca şi Mihaela Tatu. Invitată la căteva manifestări caritabile, Luminiţa Anghel a decis să dea şi ea o mănă de ajutor. Şi n-a stat degeaba. L-a adus in Romănia chiar pe Jose Carreras, iar fondurile rezultate din acest concert caritabil au ajutat mii de oameni aflaţi in dificultate.

PE AMBULANŢĂ. Cine s-ar găndi că un actor care joacă intr-o telenovelă mai are timp pentru voluntariat pe o maşină de salvare? Şi totuşi, se poate! Lui Denis Ştefan nu i-a fost teamă să străbată Capitala intr-o ambulanţă de terapie intensivă. Chiar dacă astfel şi-a făcut măna pentru rolul interpretat, el a demonstrat că poate ajuta, in modul cel mai direct, oamenii aflaţi in situaţii-limită.

Chiar dacă au un program incărcat, multe alte VIP-uri işi găsesc timp să facă un bine. Printre cei care şi-au donat chiar săngele pentru a salva vieţi se numără Dan Teodorescu, Florin Chilian, Bodo şi mulţi alţii.

×
Subiecte în articol: antimonden