x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vor copii, dar n-au parte

Vor copii, dar n-au parte

05 Ian 2005   •   00:00

Vine, nu vine, vine, nu vine… De cate ori nu si-au facut VIP-urile calcule, dar degeaba. Barza se incapataneaza sa aterizeze la unele dintre ele. Si in loc sa le aduca bebelusul mult dorit prefera, vorba bancului, sa sperie studentii.

De cativa ani buni, stirile despre teveristele Celia Petricu sau Andreea Marin au titlul "Imi doresc un copil". Chiar daca nu va fi Leoaica, la fel ca mama ei, fetita Ralucai Moianu e "pe vine". Diana Lascarescu isi facuse planuri inca din 2003,dar a realizat ca nu trebuie sa forteze lucrurile. Dac-au vazut ca trece vremea, Luminita Anghel, Elena Carstea sau Teo Trandafir au trecut la actiune. Au devenit mamici fara sa mai treaca prin chinurile facerii.

FARA PERECHE. Altfel sta treaba cu VIP-urile, de regula cantarete, care si-au vazut de cariera si au tot amanat momentul. Iar acum s-au trezit in criza de timp si fara un barbat care sa-si ia in primire rolul de tata. Oana Sarbu a declarat in nenumarate randuri ca vrea sa fie mamica. La fel si Carmen Trandafir. Toata lumea credea ca Daniela Gyorfi va avea un mic Bors, pe vremea cand era maritata cu luptatorul Gelu Bors. Dar n-a fost sa fie. Cea mai interesanta poveste insa este cea a Madalinei Manole. Desi n-are nici sot, nici copil, cantareata si-a gasit doctor cu care sa nasca. Solista a fost alaturi de buna sa prietena Nicoleta Tociu, sotia lui Romica Tociu, cand aceasta a adus-o pe lume pe micuta Daria. Unul dintre medicii de la Spitalul Universitar Bucuresti, care-au operat-o pe Nicoleta, i-a spus Madalinei ca se ofera cu toata placerea s-o asiste si pe "fata cu parul de foc", atunci cand va naste. Dar nu numai fetele se confrunta cu problema asta. Designerul Catalin Botezatu are de gand sa faca un copil, cu sau fara nevasta, pana-n 40 de ani. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden