x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Poftiți pe la noi! Nicoleta Luciu și Oana Roman au pregătit 100 de sandvișuri și 25 de litri de ciorbă

Poftiți pe la noi! Nicoleta Luciu și Oana Roman au pregătit 100 de sandvișuri și 25 de litri de ciorbă

10 Mai 2015   •   09:39
Poftiți pe la noi! Nicoleta Luciu și Oana Roman au pregătit 100 de sandvișuri și 25 de litri de ciorbă

„Credeam că la mine acasă se gătește mult”, spune Nicoleta Luciu, unul dintre ajutoarele lui nea Mărin din prima ediție a emisiunii „Poftiți pe la noi!”, difuzată de Antena 1 luni, 11 mai, și marți, 12 mai, de la 20:30.

Odată intrată, însă, în bucătăria Fundației Bucuria Ajutorului, acolo unde zilnic 30 de copii nevoiași primesc o masă caldă și ajutor pentru teme, Nicoleta și-a dat seama cu adevărat ce înseamnă să gătești cantități foarte mari.

Doar pentru o singură zi, Nicoleta și Oana Roman au pregătit nu mai puțin de 100 de sandvișuri și 25 de litri de ciorbă cu carne și cartofi. „Am tocat la ceapă de mă uitam apoi cruciș”, povestește Nicoleta, care a conștientizat cât de greu este să pui zilnic ceva pe masă pentru atât de multe suflete.



Cele două vedete au mers și la o fabrică de pâine, unde au muncit cot la cot cu angajații pentru a asigura așezământului produsele de panificație pentru cel puțin șase luni.



În schimbul unei după-amieze petrecute frământând aluatul, cărând pâinea, feliind-o sau așezând-o în lăzi Nicoleta și Oana au primit un cadou surpriză. Despre ce este vorba, telespectatorii Antena 1 vor afla urmărind prima ediție din acest sezon al emisiunii „Poftiți pe la noi!”. 



×