x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Primele imagini din show-ul de aventură „Asia Express”

Primele imagini din show-ul de aventură „Asia Express”

01 Dec 2017   •   09:44
Primele imagini din show-ul de aventură „Asia Express”
Sursa foto: DIANA OROS

Filmările pentru Asia Express, show-ul de aventură pe care Antena 1 îl pregătește pentru primăvara anului 2018 sunt în plină desfășurare. Startul competiției a avut loc în Vietnam. Pentru cele 7 perechi de vedete urmează un traseu de aproape 5000 de km pe care trebuie să îl parcurgă descurcându-se singuri cu tot ceea ce ține de mâncare, cazare și transport, cu doar 1 Euro pe zi.

Vietnamul se dovedește a fi o destinație mult mai dură decât s-au așteptat cu toții. Este pentru prima oară după foarte mulți ani când temperaturile sunt mult mai scăzute decat ar fi normal, în zonele de munte ajungând până la -2 grade pe timpul noții.  Vietnamezii nu au niciun sistem de încălzire al locuințelor, ceea ce face ca nopțile să fie extrem de dificile pentru vedetele din Asia Express. De asemenea, relieful este și el o provocare, pentru că fiecare probă este extrem de solicitantă. Sunt porțiuni lungi ce trebuie urcate cu rucsacurile burdușie în spate, zone în care ploaia face terenul foarte alunecos, existând constant un pericol de alunecare și evident luxații sau entorse.  

„Nu mă așteptam să fie așa greu!” este expresia pe care fiecare dintre cele 14 vedete a rostit-o cel puțin o dată și asta pentru că Asia Express este un show de aventură 100% real, care testează rezistența fizică și psihică a concurenților, este o cursă contra cronometru în care adrenalina este prezntă la fiecare pas.

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitătile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antenă 1 în primăvara anului 2018.

 

 

×
Subiecte în articol: Asia Express