x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Radu Vâlcan a filmat 20 de zile în Thailanda, pentru “Insula iubirii”. A mâncat toate ciudăţeniile pământului

Radu Vâlcan a filmat 20 de zile în Thailanda, pentru “Insula iubirii”. A mâncat toate ciudăţeniile pământului

07 Mai 2017   •   20:18
Radu Vâlcan a filmat 20 de zile în Thailanda, pentru “Insula iubirii”. A mâncat toate ciudăţeniile pământului

Nu mai puţin de 2.176 de cupluri s-au înscris la cas­ting, ca să-şi testeze relaţia la “Temptation Island - Insu­la iubirii”. Dintre acestea, doar cinci au fost alese să ia parte la emisiune. Pe parcursul a 20 de zile de filmare în Thailanda, concurenții și ispitele au fost “spionaţi” 24 de ore din 24, cu zeci de camere de luat vederi. Radu Vâlcan, prezentatorul acestui reality-show fierbinte, ne asigură că, în comparaţie cu precedentele două ediţii ale emisiu­nii, aceasta va fi plină de poveşti intense, de întorsături de situație și de întâmplări neașteptate. “Insula iubirii” debutează la Antena 1 luni, pe 8 mai.

Jurnalul Naţional: Cum se anunță noul sezon “Insula iubirii”?

Radu Vâlcan: Extraordi­nar, pur și simplu. Așa cum am fost și noi pe parcursul filmări­lor, sunt convins că și telespec­tatorii vor fi surprinși.

Cum e faţă de preceden­tul?

Este altfel. Cuplurile care s-au înscris în acest sezon au poveşti aparte, la fel este şi par­cursul lor în Thailanda. Cred că este cel mai bun sezon de până acum.

Cât de mult te consumă emoţional, ca prezentator, acest show?

În afara faptului că sunt prezentatorul acestui reality, sunt o persoană care ascultă poveştile lor. Discuţiile sunt adaptate la situaţia din mo­mentul respectiv. Încerc doar să-i înţeleg, să le prezint lucru­rile aşa cum sunt, fără mena­jamente.

Ţi-e greu să-ţi păstrezi obiectivitatea în interacţiu­nea cu concurenţii?

În niciun caz, altfel nu aşfi fost acolo. Apoi, dacă n-aşfi obiectiv, ar fi în defavoarea lor. Este un test pentru ei, îmi do­resc să-l treacă cu bine, indife­rent ce presupune asta.

Ai mai fost în Thailanda şi în vacanţă?

Da. Am fost de câteva ori cu filmările, dar şi în vacanţă. Este destinaţia noastră prefe­rată, a mea și a Adelei.

Ce-ţi oferă Thailanda?

Pentru mine, Thailanda e mereu surprinzătoare, mereu îmi oferă confortul psihic de care am nevoie. Mă refer la căl­dura oamenilor, la felul lor de a privi şi accepta lucrurile aşa cum sunt. Nimic nu mă poate relaxa mai mult. Evident, când ne gândim la vacanţă, Thai­landa este prioritatea noastră. Îndrăznesc să sper că şi la pen­sie, chiar dacă pare o utopie.

Ce-ţi place cel mai mult acolo?

Absolut totul! Este locul perfect pentru a te întrema, din toate punctele de vedere. Obiceiurile lor simple, felul în care îşi petrec serile, felul în care dorm în curte, la lumi­na Lunii, petrecerile în stradă din motive banale... Mâncarea asiatică, picantă, este, de ase­menea, pe gustul meu. Faptul că pătrunzi într-o peşteră şi te “loveşti” de o istorie de mii de ani, de o cultură pe care nu o poţi descoperi pe internet. În ciuda aparenţelor, Asia este ci­vilizaţie. Apoi urmăm noi, la o distanţă considerabilă.

Cum te relaxezi după orele lungi de filmare?

Când am timp, profit de un masaj de relaxare. Masajul thailandez este un “obiectiv” turistic apreciat pe măsură.

Ce feluri de mâncare de­osebite ai descoperit acolo?

Supele thailandeze şi le­gumele preparate după reţete locale. Oricât aşîncerca, nu re­uşesc să fiu măcar aproape de gustul de aici. La fel şi în Ro­mânia, evit locurile cu specific. Le-am încercat, nu au nicio le­gătură.

Mănânci și ciudățenii?

În afară de tarantulă, am încercat de toate. Am mai spus, insectele reprezintă cea mai bună sursă de proteină, cea mai curată.

Ai avut timp să gătești acolo?

Nu am avut timp de gătit, dar mă bucur că nu am găsit mâncare “românească”. Aşre­comanda, în schimb, sarmale­le lor cu orez şi banane prăjite.

Ţi-ai făcut prieteni prin­tre localnici?

În Thailanda lucrăm cu o casă de producţie thailandeză, renumită pentru portofoliul bogat - aşmenţiona “Hangover 2” (n.r. - “Marea Mah­mureală”), care s-a filmat în Thailanda. Sunt oameni de­osebiţi, schimbăm păreri, pe unii dintre ei i-am cunoscut la proiectele anterioare.

Ce ai încercat nou? Cu ce te-a surprins Thailanda de această dată?

Diferite feluri de mâncare despre care nu ştiam. Am luat reţetele, abia aş­tept să le testez.

Ce impact a avut apa­riţia lui Ale­xandru asu­pra vieţii tale profesionale? Cum îţi organi­zezi programul, mai ales că eşti nevoit să călăto­reşti în afara ţării?

Inevitabil, în timpul fil­mărilor, gândul îmi “zboară” la el. Practic, zilele au trecut foarte greu în Thailanda. Dorinţa de a fi alături de el în fiecare secundă e fără margini. Programul este puţin schimbat, în sen­sul că totul depinde de el, când mănâncă, când se culcă, când se trezeşte. Dar aceasta este o etapă nouă, o perioadă super­bă la care ne adaptăm cu responsabilitate şi bucurie.

Cinci cupluri vor afla cât de solidă le e relaţia

1. Bianca (22 de ani, adminis­trator firmă) și Liviu (43 de ani, om de afaceri) au o relație de doi ani și jumătate. Sunt foarte geloși.

2. Alexandra (22 de ani, lu­crează la un cazinou) și Aurel (22 de ani, șofer) sunt împreună de doi ani și jumătate și au planuri mari, de nuntă.

3. DeeDee (26 de ani, studen­tă) și Robert (26 de ani, operator calculatoare) formează un cuplu de doi ani. Se cunosc din clasa a VI-a.

4. Ben (39 de ani, antre­prenor) și Diana (21 de ani, agent de vânzări) sunt împreună de un an. Se declară cel mai ză­păcit și haios cuplu.

5. Maria (29 de ani, actriţă) și Cosmin (29 de ani, marinar) sunt împreună de șase ani și jumătate. Maria spune că îl iubește foarte mult pe Cosmin și nu poate sta fără el.

×
Subiecte în articol: radu valcan Insula iubirii thailanda