x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii O femeie a mărturisit că s-a culcat cu fratele geamăn al soțului său înainte să se cunoască măcar

O femeie a mărturisit că s-a culcat cu fratele geamăn al soțului său înainte să se cunoască măcar

02 Feb 2019   •   12:31
O femeie a mărturisit că s-a culcat cu fratele geamăn al soțului său înainte să se cunoască măcar

O femeie a dezvăluit o poveste șocantă despre cum s-a culcat cu fratele geamăn al soțului său, înainte să se fi cunoscut măcar, sperând că secretul nu va ieși la iveală, conform Mirror.

Ea a spus, scriind anonim pe Whimn, că a făcut „cel mai bun sex” cu un iubit de o singură seară când era singură.

Femeia l-a întâlnit pe timidul bărbat la aniversarea unei prietene și la final s-au întors acasă la ea și au avut „o seară extraordinară împreună” după câteva pahare.

Chiar dacă ea a fost foarte fericită cu el, ei nu au făcut schimb de numere de telefon pentru că el era într-o relație și știau că lucrurile nu ar merge.

Conform poveștii, la un an distanță ea i-a văzut fața pe Tinder și au ieșit la o cafea. Femeia și-a dat seama rapid că ceva era în neregulă, pentru că cel cu care ieșise era foarte extrovertit, pe când cel pe care și-l amintea era mult mai timid.

„Când l-am întrebat despre familie, mi-a zis că are un frate geamăn. Apoi totul a făcut sens, m-am culcat cu fratele lui. Eram la întâlnire cu Danny, dar am petrecut acea noapte cu fratele lui, Tom”, a zis anonima pentru publicație.

Mai apoi, ea și cu Danny s-au căsătorit, ținând secret momentul intim de o seară pe care l-a avut cu Tom.

 

×
Subiecte în articol: fratele geamăn soţ culcat