x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Rugăciunea de dezlegare care te scapă de blestemul părintesc. Karma grea trece peste generații

Rugăciunea de dezlegare care te scapă de blestemul părintesc. Karma grea trece peste generații

de Redacția Jurnalul    |    30 Dec 2023   •   00:05
Rugăciunea de dezlegare care te scapă de blestemul părintesc. Karma grea trece peste generații

Blestemul părintesc poate fi transmis pe cale energetică și va afecta viața copilului. Nu trebuie să fie rostite cuvinte dure, supărarea sau relația deficitară dintre membri familiei, poate fi de ajuns. Ce rugăciune trebuie să rostești pentru a te dezlega de karma grea.

Potrivit Spynews.ro, blestemul părintesc se referă la o presupusă influență negativă sau o "cădere" ce ar putea să fie transmisă de la părinți la copii într-un mod spiritual sau emoțional. Ideea este că unele familii ar putea avea o istorie de probleme sau nenorociri care se perpetuează în generații. Pentru a scăpa de aceste probleme moștenite, se spune rugăciunea de dezlegare de mai jos.

Rugăciune pentru a scăpa de blestemul părintesc

Blestemul părintesc nu necesită cuvinte malefice care se rostesc. Ele pot fi un rezultatul al supărărilor părinților, a încărcăturii negative a relației lor și poate avea consecințe serioase în viața copiilor. Pot să aducă suferință în viața omului și ar putea fi o formă de îndreptare a karmei, așa cum amintește Avva Isaac.

“Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul meu, miluiește-mă, iartă-mă, dăruiește-mi pocăință. Doamne, Iisuse Hristoase, miluiește-i pe toți cei din neamul meu, pe părinții mei, pe bunicii mei, pe străbunicii mei, pe toți strămoșii mei. Le mulțumesc, Doamne, pentru darul vieții și accept tot ce viața lor a pus în sângele lor și prin asta în sângele meu. Primesc această moștenire – a lor și a celor care ne-au făcut rău și astfel au intrat în neamul nostru.

Miluiește-i pe cei cărora noi le-am făcut rău, pentru că și ei au intrat în felul acesta în neamul nostru. Iartă-ne, Doamne, iartă-ne pentru trădări, minciuni și pentru toate celelalte păcate grele pe care le-am făcut eu și neamul meu, eu și toți cei a căror viață se află în sângele meu, în viața mea. Le mulțumesc, Doamne, pentru că au transmis viața așa cum au putut până la mine. Primesc tot ce curge sau a curs în sângele lor și a ajuns până la mine. Acum îmi aparține. Îmi aparține firea acesta bolnavă, îmi aparține boala, dar nu îmi aparține comportamentul pe care aceste boli, aceste rele ni-l provoacă atunci când suntem fără Tine.

Dăruiește-mi, Doamne, pocăință ca să nu mă lepăd de moștenire și nici de strămoșii mei, ci să mă lepăd de atitudinea lor, de comportamentul lor, prin care, încercând să fugă de durere, de rușine, de frică, au ales ascundere, minciună și nu au alergat la mila Ta ca să-i vindeci, ca să ne vindeci. Miluiește-mă, Doamne, pe mine, pe toți cei din jurul meu, pe toți cei pe care îi văd, pe cei pe care îi aud, pe cei care mă întreabă ceva, pe cei pe care îi întreb, pe părintele meu duhovnic, pe frații și surorile mele și pe toți oamenii din lume, Doamne miluiește-i și mie dă-mi putere să mă lepăd de satana, de jugurile lui și să mă lipesc de Tine acum și așa să rămân în vecii vecilor. Amin!”.

Binecuvântarea părinților, importantă pentru copii

Binecuvântarea părinților poate avea o importanță semnificativă în viața unei persoane, atât din punct de vedere cultural, religios, cât și psihologic. Poate consolida legătura emoțională dintre părinți și copii. Acest gest exprimă dragoste, susținere și dorința pentru fericirea și succesul copilului. Are semnificații spirituale și poate conferi o protecție divină asupra copilului.

×