x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Roxana Ionescu recunoaște la ”Dincolo de aparențe” că mama sa își dorește cel mai mult să devină bunică

Roxana Ionescu recunoaște la ”Dincolo de aparențe” că mama sa își dorește cel mai mult să devină bunică

25 Iun 2015   •   17:53
Roxana Ionescu recunoaște la ”Dincolo de aparențe” că mama sa își dorește cel mai mult să devină bunică

Mamă și fiică, deși foarte des luate drept surori, Liliana și Roxana Ionescu vin sâmbătă la ”Dincolo de aparențe” pentru o discuție relaxată despre frumoasa relație pe care o au, căsnicie, copii și iubire. ”Aș vrea să-i dau noroc în dragoste fiicei mele”, recunoaște mama Roxanei Ionescu. Asta pentru că vrea să-și vadă fata fericită, căsătorită și cu copii.

Crescută într-o familie deschisă, caldă, în care iubirea dintre părinți a marcat-o de mică, Roxana Ionescu îi va povesti Florentinei Fântânaru sâmbăta aceasta, de la 13.00, la Antena Stars, că întotdeauna și-a dorit să fie o mamă tânără. Tocmai de aceea s-a și căsătorit devreme și a sperat că mariajul îi va aduce și copilul mult visat. A înțeles însă în timp că un copil are nevoie de doi părinți și de un cămin plin de iubire.

”Sunt sensibilă la acest subiect, credeam ca mi-am găsit liniștea sufletească la o vârstă fragedă și că urmez exemplul mamei mele. Părinții mei au sărbătorit deja nunta de argint”, povestește Roxana Ionescu.

Vedeta e de părere că ”un copil trebuie să crească cu mamă și tată. Dacă din start există piedici, nu e bine să faci copilul. Eu am crescut cu iubire”, adaugă ea, recunoscând totodată că a existat un moment în care a fost la un pas să infieze o fetiță.

Despre ce este vorba, de ce părinții ei nu i-au mai oferit un frate sau o soră, care sunt visurile Roxanei și cum speră să își facă părinții fericiți, telespectatorii Antena Stars vor afla sâmbătă, 27 iunie, de la ora 13.00, la ”Dincolo de aparențe”.

×
Subiecte în articol: roxana ionescu dincolo de aparante