x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber SINTEZA ZILEI. Premierul Dacian Cioloș, invitatul lui Mihai Gâdea, astăzi, de la ora 21:00

SINTEZA ZILEI. Premierul Dacian Cioloș, invitatul lui Mihai Gâdea, astăzi, de la ora 21:00

de Antena 3    |    06 Dec 2016   •   15:36
SINTEZA ZILEI. Premierul Dacian Cioloș, invitatul lui Mihai Gâdea, astăzi, de la ora 21:00

Premierul Dacian Cioloș vine astăzi la Sinteza zilei să răspundă întrebărilor momentului, înainte de alegerile parlamentare.

Nu rata o ediție specială Sinteza zilei, cu Mihai Gâdea, de la ora 21:00, la Antena 3.

Emisiunea poate fi urmărită LIVE pe Antena 3 și http://live.antena3.ro/

Citeşte şi Dacian Cioloş, după reproşurile că merge la Antena 3: Nu poţi să-ţi faci meseria dacă nu ai curajul să şi cobori câteodată în mocirlă

Premierul Dacian Cioloş le-a răspuns, marţi, celor care i-au reproşat că merge la  Antena 3 că se duce la acest post de televiziune din respect pentru telespectatori.

"Mă duc, în primul rând, din respect pentru oamenii care, dintr-un motiv sau altul, se uită la acel post, se uită mai ales la acel post sau se uită aproape exclusiv la acel post şi care nu primesc alt gen de informaţii decât informaţiile pe care le dau oamenii care se repetă la acel post. Cred că acei oameni au dreptul să audă şi punctul meu de vedere, chiar dacă e mai rar exprimat, punct de vedere pe care dacă-l exprim pe alte canale nu ajunge la ei sau ajunge foarte puţin. Eu sunt agronom la bază şi am învăţat că sunt anumite plante care cresc în mocirlă. Şi că nu poţi să-ţi faci meseria corect dacă nu ai curajul să şi cobori câteodată în mocirlă. Sigur, iei cizme de cauciuc ca să nu te murdăreşti complet sau faci un duş după aceea, dar trebuie să-ţi asumi şi partea asta", a spus Cioloş, la o dezbatere organizată de Grupul pentru Dialog Social. (Sursa: AGERPRES)

 

×