x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole O poveste despre iubire şi vise

O poveste despre iubire şi vise

de Maria Coman    |    10 Sep 2015   •   21:59
O poveste despre iubire şi vise

În fiecare zi de vineri și sâmbătă, trupa de teatru ON Stage va așteaptă la spectacole ce poartă semnătura unor actori și regizori din tânăra generație, la Copper' S Pub. E un loc dedicat evenimentelor de teatru, muzică și film, într-o altfel de atmosferă. Altfel decât cu ce suntem obișnuiți în Centrul Bucureștiului.

Așadar, sâmbătă, 19 septembrie, On Stage Theatre vă invită de la oră 20:00 la “De ce tocmai tu?” - un spectacol despre iubire și vise, un spectacol care ne arată că o clipă poate fi mai importantă decât... o viaţă.

“De ce tocmai tu?” este povestea a doi oameni care se cunosc furtunos, se descoperă unul pe celălalt, altfel decât la o primă vedere, se îndrăgostesc şi trăiesc tot ce vine la intensitate maximă.

Samuel (Cătălin Stelian) este pictor, este arogant, foarte direct şi lipsit de maniere. Iubeşte florile naturale pe care le pictează, dar pe care le oferă femeilor. Intră tumultos în viaţa, deja planificată, a Agathei (Natalie Ester), o poetă cu un temperament vulcanic, trecută de prima tinereţe, singură, asocială, distantă. Ei îi plac florile artificiale, pentru că tot ceea ce este viu moare... Continuarea poveştii, actorii ne-o vor “spune” în sala de teatru La Copper’S Pub.
 

×