x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Bucătar de rezervă

Bucătar de rezervă

de Veronica Bectas    |    23 Apr 2008   •   00:00

Faceţi curat şi în propriul orga­nism! Săptămîna asta, încercaţi să mîncaţi mai puţin şi, mai ales, mîncăruri mai uşoare.

Faceţi curat şi în propriul orga­nism! Săptămîna asta, încercaţi să mîncaţi mai puţin şi, mai ales, mîncăruri mai uşoare. Pregătiţi în felul acesta organismul pentru zilele de opulenţă. Supele, dar în special salatele, din legume şi fructe, ­degresează, vitaminizează, ­detoxifică, mai pe scurt fac curat în organism. Săptămîna asta e cea decisivă în pregătirea bucatelor ­pentru Paşti. Pe ultima sută de metri se cumpără ouă, carne şi verdeţuri care vor fi transformate în adevărate desfătări culinare. ­Important este să se acorde multă atenţie calităţii produselor. ­Cantitatea nu este un criteriu ­obligatoriu pentru a crea o simfonie ­gastronomică ce poate stîrni pofte şi implicit uitări de sine ale mesenilor. Calitatea preparatelor, aspectul şi ambianţa fac farmecul unei mese festive.

×
Subiecte în articol: divertisment