x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Imprimanta care vorbeşte cu tine

Imprimanta care vorbeşte cu tine

de Alexandru Radescu    |    19 Dec 2009   •   00:00
Imprimanta care vorbeşte cu tine

Îndrumarea vocală este oferită pentru a asista utilizatorii de-a lungul procesului de printare, cu instrucţiuni precum "selectarea culorii" sau "selectarea ariei de print". Cunoaşte şapte limbi străine, printre care engleză, franceză, italiană, germană. Din păcate nu ştie şi română. Deocamdată.



Caracteristici
Selphy ES40 integrează un ecran LCD de 3.5 inci, o rotiţă Easy Scroll şi un set de butoane mari, tactile, pentru a oferi un control rapid şi uşor la navigarea şi revizuirea imaginilor înainte de printare. Un start rapid înseamnă că poţi începe printarea în aproximativ 8 secunde de la pornirea imprimantei. Noul model Canon suportă până la 15 tipuri de carduri de memorie, cu sloturi adecvate montate în partea superioară şi include un port PictBridge pentru conectarea directă la camerele foto compatibile.

Efecte
În modul "Creative Print" poţi utiliza 12 şabloane pentru a crea calendare cu imagini colorate, timbre, baloane de text sau clipart-uri pe pozele prietenilor sau ale familiei, ori să-ţi încadrezi printurile cu margini artistice. În plus, imaginile pot fi completate cu o varietate de 6 layout-uri, oferind posibilitatea de a vă prezenta fotografiile într-un mod creativ. De asemenea, tehnologia Auto Image Optimise detectează şi corectează automat o serie de imperfecţiuni din imagini.
5468-109942-itartmic2243.jpg

MOUSE PE STICLĂ

Logitech a lansat în România Anywhere Mouse MX, un gadget care  funcţionează inclusiv pe suprafeţe de sticlă sau pe unele extrem de lucioase. Modul click-to-click îţi permite parcurgerea precisă a fotografiilor sau slideshow-urilor iar scrolling-ul este extrem de rapid astfel încât să poţi uşor naviga prin documente foarte lungi. De asemenea, mausul dispune de receiver-ul Unifying care rămâne ataşat laptopului. Totodată, vine la pachet împreună cu o husă de protecţie care te ajută să îl protejezi atunci când te afli într-o călătorie, Anywhere Mouse MX este disponibil la un preţ de 300 de lei.

5468-109943-itartmic1243.jpg

NETBOOK ECO

BenQ a adus în România noul netbook Joy: Lite U121. Modelul are un ecran de 11.6 inci, cântăreşte 1.3 kg şi este disponibil la un preţ de 1.300 lei (fără TVA). Lite U121 are un consum cu 40% mai scăzut decât generaţia anterioară şi mai mult de 75% dintre componente şi 70% din carcasă sunt reciclabile. Pentru stocare, este disponibilă variantă SSD la 32GB/HDD 500GB iar procesorul este Intel Atom Z520. Ecranul 16:9 are o rezoluţie nativă de 1366x768 şi este echipat şi cu cameră web de 1,3MP. Asigură conectivitate Wi-Fi, Bluetooth 2.1 şi conexiuni opţionale HSUPA, bateria cu 6 celule oferind o autonomie de până la 8 ore.

×
Subiecte în articol: afla ce e nou