x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Mobila la expoziţie

Mobila la expoziţie

06 Sep 2007   •   00:00

Astăzi este cea de-a doua zi de desfăşurare a BIFE-TIMB - Tărg internaţional de mobilă, produse din lemn, accesorii pentru mobilă, decoraţiuni interioare; maşini şi echipamente pentru exploatarea forestieră şi prelucrarea lemnului, cea mai importanta manifestare de gen de la noi.

A inceput a XVI-ea ediţie a BIFE

Astăzi este cea de-a doua zi de desfăşurare a BIFE-TIMB - Tărg internaţional de mobilă, produse din lemn, accesorii pentru mobilă, decoraţiuni interioare; maşini şi echipamente pentru exploatarea forestieră şi prelucrarea lemnului, cea mai importanta manifestare de gen de la noi.

Pănă duminică, 9 septembrie, aveţi ocazia să descoperiţi in linii mari care este realitatea romănească atunci cănd vine vorba despre mobila noastră "cea de toate zilele". Asta o dată prin vizionarea unei părţi reprezentative din oferta romănească de mobilier şi pe de altă parte prin raportarea la ofertele prezentate de producătorii din alte ţări. Organizatorii ne spun că participarea expozanţilor, faţă de ediţia precedentă, este mai numeroasă cu aproximativ 10%. Ajuns la cea de-a XVI-a ediţie, tărgul reuneşte peste 550 de firme dintr-un total de 17 ţări (Austria, Bulgaria, Danemarca, Federaţia Rusă, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Republica Moldova, Polonia, Romănia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Turcia, Ungaria). Dintre evenimentele interesante din cadrul tărgului amintim de Ediţia a V-a a Concursului Naţional de Design pentru Mobilier de Avangardă, avănd ca temă micul mobilier pentru habitat.

Impărţirea pe pavilioane

Structura acestuia, pentru o mai bună orientare la faţa locului, este următoarea: Pavilioanele 13-14 - salon de mobilă in stil clasic & tradiţional, Pavilioanele 12, 15, 16, 45 şi 46 - salon de mobilă in stil modern & funcţional, Pavilion 2 - salon sit & relax, Pavilionul 17 - participarea colectivă a firmelor de mobilă din Turcia, salon Cucina, salon de mobilă in stil modern & funcţional, Pavilionul 1 - salon Maşini şi Echipamente pentru Industria Mobilei, Salon Accesorii pentru Industria Mobilei, Pavilioanele 18, 23-25, 26-28 - Salon Maşini şi Echipamente pentru Industria Mobilei, Pavilionul 21 - salon Decoraţiuni Interioare, Pavilionul 20 - Salon de Accesorii-Materiale auxiliare, Pavilionul 29 - Salon Uşi şi Accesorii, Platformele exterioare 16-17-18, 28-29-30, 1, 20-21, 26-28 - Salon Maşini şi Echipamente pentru industria mobilei.

Relansarea revistei Mobila, o publicaţie ce are deja o istorie (43 ani de existenţă), ca portavoce a specialiştilor din industria mobilei şi a Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din Romănia,este o noutate interesantă de urmărit in cadrul tărgului

×
Subiecte în articol: mobila salon