x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Revelion trăsnit

Revelion trăsnit

28 Dec 2007   •   00:00

V-aţi dorit vreodată să vedeţi toate emisiunile preferate intr-una singură? Dacă da, de Revelion dorinţa vă este implinită de echipa serialului "Trăsniţi din N.A.T.O.", intr-o parodie cum n-a mai fost alta.

Din sumar: Poveştiri depravate şi Happy Şaorma

V-aţi dorit vreodată să vedeţi toate emisiunile preferate intr-una singură? Dacă da, de Revelion dorinţa vă este implinită de echipa serialului "Trăsniţi din N.A.T.O.", intr-o parodie cum n-a mai fost alta. După revelionul mondenilor (ora 22:00), intră in acţiune "Noaptea ororilor", cu Ramona Bălescu şi Romulus Emailat. Dacă va simţiţi "Trăsniţi in dragoste" puteţi să apelaţi la Ernest, insă dacă vă interesează un "Test de penibilitate", Ionuţ Agăsculiţei vă stă la dispoziţie. Tot la capitolul dragoste, dar cu năbădai, se incadrează şi invitaţii Danei Suveică in emisiunea "Jurnal intim". Moni şi Iri vor da cărţile pe faţă şi vor face dezvăluiri incendiare despre celebrul filmuleţ in care au avut rolurile principale.Â

IN LONDRA. La "Dan Diaconescu Dinrect", Lulis Nazarus face public graficul cu audienţe. Se pare că "OmorTv" este in fruntea clasamentului, datorită anchetelor in cazul Elodia. In plus, Nazarus are informaţii despre acest subiect, direct de la NASA.

Mai senzaţional decăt "Dan Diaconescu Dinrect" este emisiunea lui Cătăliiiiin Biluţă. Direct de la Londra, parlamentarul Limbric Optic şi iubitele sale Kitschi Girls vin la "Happy Şaorma".

Dacă vreţi să vedeţi cine şi-a mai pus silicoane sau ce afonă şi-a mai făcut videoclip, atunci trebuie să urmăriţi "Poveştiri depravate" cu Cabral Ikebana şi Mircea Ciobanu. Nu vor lipsi nici "Genitali", cu Simona Preafiţoasa şi invitatul său, Tilică fără frică.

După miezul nopţii, Ricky Martin vă invită la un concert incendiar - Puerto Rico 2007.

Miss Venezuela

Â

Cele mai frumoase fete vin Acasă de Revelion

Telespectatorii Acasă intră in noul an alături de cele mai frumoase femei din Venezuela. Spectacolul de miss plin de grandoare şi strălucire va incepe ACASa, la ora 23:30. Spre deosebire de alte ţări, in Venezuela, căştigătoarele primelor trei locuri in acest concurs vor reprezenta ţara la nivel internaţional. Astfel, Miss Venezuela va participa la Miss Univers, cea care va ieşi pe locul doi va merge la Miss World, iar ocupanta locului trei, la concursul Miss Internaţional. Telespectatorii vor descoperi care dintre cele 28 de concurente a fost desemnată Miss Venezuela 2007 şi vor asista la un moment inedit, in care, un bărbat nemulţumit de alegerea juriului, s-a năpustit pe scenă şi deposedat-o, pentru scurte momente, pe căştigătoare de tiara sa. Programul special al postului Acasă cuprinde şi ediţii speciale ale emisiunilor Poveştiri adevărate (31 decembrie-5 ianuarie, ora 17:30) şi Poveştiri de noapte (1-4 ianuarie, 22:30).

×
Subiecte în articol: miss special revelion