x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Vizitează casa geodezică!

Vizitează casa geodezică!

14 Noi 2009   •   00:00
Vizitează casa geodezică!

Ţi-ai pus vreodată problema să verifici acustica unei locuinţe atunci când îţi cauţi o casă? Revista Good Homes te provoacă să conştientizezi importanţa acusticii acasă şi te cheamă la standul său din cadrul Târgului Naţional Imobiliar (TNI) - care se desfăşoară zilele astea în Bucureşti, la Palatul Parlamentului.

Aici ai ocazia să testezi calitatea sunetului într-o casă geodezică, un dom geodezic cum i se mai spune. Firesc în mintea multora dintre dumneavoastră apare şi întrebarea: "ce este acela un dom geodezic?".
Iată şi răspunsul. Simplificat însă, în limita spaţiului disponibil.

CU TOTUL ŞI CU TOTUL INEDIT...
Domul este o casă modulară eficientă din punct de vedere energetic. Este o casă prefabricată, demontabilă, compusă din domuri geodezice, care sunt disponibile în mai multe dimensiuni standard, într-o diversitate foarte mare de configuraţii.

Pe lângă multe alte avantaje, casa geodezică are şi o remarcabilă izolare de ambianţă şi o absenţă a reverberaţiilor. Te poţi lămuri mai bine asupra subiectului vizitând prototipul de mici dimensiuni al casei geodezice ce se va afla în standul GoodHomes. Atenţie însă, mâine este ultima zi de desfăşurare a TNI, aşa încât mult timp la dispoziţie nu mai rămâne!

×
Subiecte în articol: afla ce e nou