x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

11 Iun 2005   •   00:00

ULTIMA ORA

Florence Aubenas si Hussein Hanun - eliberati
Florence Aubenas şi ghidul sau irakian, Hussein Hanun, au fost eliberati, dupa mai mult de cinci luni de captivitate in Irak.

Escala in Cipru
Avionul la bordul caruia se afla Florence Aubenas a plecat din Bagdad in jurul orei locale 12.00 (11.00, ora Romaniei), urmand sa faca escala in Cipru.

In drum spre casa
Florence Aubenas a fost preluata de un avionul guvernamental francez care o va aduce la Paris si care a decolat, duminica, la ora locala 15.55 (15.55, ora Romaniei), de la o baza militara din sud-vestul Ciprului.

Colegi de celula
Marie Jeanne Ion a declarat ca in locul in care au fost detinuti ziaristii romani s-au aflat si Florence Aubenas si Hussein Hanun.

Hussein Hanun, alaturi de familie
Ghidul irakian al jurnalistei franceze Florence Aubenas, Hussein Hanun, eliberat in acelasi timp cu ea, s-a intors, duminica, in sanul familieila Bagdad.

Ziaristii romani, intalnire cu Aubenas
Cei trei ziaristi romani rapiti in Irak se vor intalni cu Florence Aubenas, dupa ce aceasta a fost, la randul sau, eliberata din captivitate, a declarat Sorin Miscoci.

Portret de profesionista
Florence Aubenas este o profesionista extrem de meticuloasa, a carei rapire a suscitat dezaprobarea francezilor si o mobilizare fara precedent in Franta. Cetatean francez, dar nascuta in Belgia, la Ixelles, este fiica unui diplomat al Comunitatii Europene, Benoit Aubenas, si a lui Jacqueline, critic si profesor de istoria cinematografiei.
×