x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Editie de colectie Atractie fatala

Atractie fatala

25 Iul 2005   •   00:00
Atractie fatala
SEX SIMBOLURI
Un trup bine adus din condei, ochi albastri, parul negru, nefumatoare, nemachiata, fusta scurta, slaba, inteligenta. Nu e un anunt la rubrica matrimoniala, ci e modelul celei mai sexy femei in viziunea romanilor, asa cum se deseneaza el din ultimul sondaj realizat de CURS pentru Jurnalul National.
Barbatul ideal trebuie sa arate in felul urmator: chip placut, fara barba, mustata sau cravata, ochii caprui (fura inima oricui), brunet, nefumator, inteligent. A, si sa fie bine proportionat.
Acestea fiind spuse, portretele robot ale romancutei si romanasului ideal sunt gata.

Pana aici a fost simplu. Lucrurile s-au complicat la intrebarea "Care e femeia cu cel mai mare sex-appeal la nivel mondial?". Raspunsul a fost unul foarte derutant. Pe primul loc se afla, la egalitate, doua femei complet diferite: Agelina Jolie si Jennifer Lopez, iar pe locul 4 se afla Andreea Marin, in fata lui Sharon Stone, Britney Spears, Kyle Minogue, Catherine Zeta Jones si Thalia. Cel mai sexy barbat in viziunea romancelor este Brad Pitt, iar pe locul 5 se situeaza Mircea Radu, care il are pe vino-n coa’ mai mult decat Beckham, George Clooney, Robert De Niro si Mel Gibson.

Vedeta de la "Din dragoste" ii devanseaza si pe latino-loverii Ricky Martin si Enrique Inglesias, ratand la mustata locul lui Antonio Banderas.

Despre frumusetea exterioara, atractivitate, senzualitate, dar si personalitate, va invitam la taifas la o noua Seara Capsa. Interesatii de subiect pot confirma participarea la sesiunea de marti, 26 iulie, la luminita.gurita@jurnalul.ro .

×
Subiecte în articol: editie de colectie