x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Editie de colectie "Muzica de colectie" - 150.000 de exemplare, vandute in cateva ore

"Muzica de colectie" - 150.000 de exemplare, vandute in cateva ore

de Dana Andronie    |    Dana Cobuz    |    27 Feb 2007   •   00:00
"Muzica de colectie" - 150.000 de exemplare, vandute in cateva ore

"Gica Petrescu" i-a trezit pe melomanii din toata tara ieri, dis-de-dimineata. Pentru doar 3 RON, cumparatorii Jurnalului National au primit la pachet ziarul, editia de colectie si CD-ul.

"Gica Petrescu" i-a trezit pe melomanii din toata tara ieri, dis-de-dimineata. Pentru doar 3 RON, cumparatorii Jurnalului National au primit la pachet ziarul, editia de colectie si CD-ul.

La ora 10:00 dimineata, Jurnalul National nu se mai gasea aproape la nici un chiosc de ziare din Bucuresti, Timisoara sau Constanta. Nici nu fusesera bine scoase pe taraba, ca "jurnalele" se epuizasera. Poate doar sa te cunosti cu vanzatorul de multi ani sa-ti fi pus deoparte un exemplar din ziarul cu CD-ul "Gica Petrescu - Muzica de colectie". Doar in anii comunismului se mai vindea marfa "pe sub mana".

BISNITA. "Jurnalul?". "Nu mai am!", raspunde vanzatoarea de la o taraba de ziare si tigari din Piata Sergiu Celibidache, fosta Moghioros. "Pai asa devreme, gata?", continuam "ancheta". "Mi le-au luat tiganii pe toate. 30 de bucati. De cum am deschis. Incercati in intersectie!". Acolo am gasit Jurnalul, intr-adevar. La suprapret: 15 RON, ca "are CD cu nea Gica". Bisnitarii mai aveau doar doua exemplare. Au facut bani frumosi: la 3 RON investiti, 12 RON castigati. Profit 400%. Daca Gica Petrescu a devenit un produs "vanat" de bisnitari, inseamna ca muzica lui este mai pretioasa acum, cand artistul nu mai este printre noi.

Am castigat pariul! "Gica Petrescu - Muzica de colectie", editat in colaborare cu Intercont Music, a fost un adevarat succes de marketing. Intreg tirajul de 150.000 de exemplare a fost epuizat.

Pentru prima oara in Romania, un asemenea numar de CD-uri a fost distribuit si vandut intr-o singura zi! "Nici un producator nu a scos pe piata un tiraj de 150.000 de copii si la pretul de doar 3 RON. Cum ne asteptam, popularitatea lui Gica Petrescu nu a apus o data cu moartea lui. Este un artist care vinde foarte bine in continuare", ne-a declarat George Onea, director muzical la Intercont Music.

"Gica Petrescu - Muzica de colectie" este doar prima editie de colectie cu sunet dintr-o serie ingrijita si editata de Jurnalul National. Avem un tezaur muzical care nu este pretuit cum se cuvine. De aceea, vom face munca de restauratori si vom scoate din uitare mari valori ale muzicii noastre, precum Maria Tanase, Maria Lataretu, Romica Puceanu, Dona Dumitru Siminica etc. Toate aceste valori vor straluci in seria "Muzica de colectie", editata de Jurnalul National.

PLAYLIST DE COLECTIE
"Cel mai frumos tango", "Bucuresti, Bucuresti", "Casuta noastra", "Bucurestiul meu iubit", "Cand mi-o fi mai rau", "Cele mai frumoase fete", "Sanie cu zurgalai", "Ionel, Ionelule", "Cu lautarii dupa mine", "Uite asa as vrea sa mor", "Astazi e ziua ta", "Ti-am luat un martisor", "Vrei sa ne intalnim sambata seara", "As vrea iar anii tineretii", "Viata", "Mana, birjar", "Trurli, trurli", "Dragoste, batu-te-ar vina", "Pe cine-as fi iubit", "Cel din urma tango", "Vine-o vreme", "Fetitele din Bucuresti", "Iubesc femeia", "Sa nu-ti spui dorul nimanui", "Du-ma acasa, mai, tramvai", "Iubirea-i doar o gluma", "Trece-un car cu boi", "Zaraza", "Doua viori", "Hop si asa!", "Ca doar n-o sa traiesc cat lumea". Acesta este "Gica Petrescu - MUZICA DE COLECTIE".
×