x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Dacia Logan, la vanzare!

Dacia Logan, la vanzare!

17 Iun 2004   •   00:00

AUTO

Incepand de marti, Dacia Logan poate fi comandata la orice dealer din tara. Pentru a fi pe lista primilor posesori ai noului model, clientii Dacia trebuie sa plateasca un avans minimum de 50 milioane de lei, putand achizitiona masina si in sistemul de credit sau leasing. Livrarea vehiculelor va incepe la 10 septembrie 2004. Pentru inceput sunt disponibile doar variantele "Ambiance", "Preference" si "Laureate" (masina de 5.000 de euro va fi disponibila abia la anul, pentru a nu concura cu Solenza).

PRETURI. "Ambiance", versiunea de baza in acest moment, porneste de la 5.700 de euro, e echipata cu motorul de 1,4 litri si 75 CP si dispune de airbag sofer, sistem de antidemaraj electronic, jante de 15 toli si geamuri colorate. Servodirectia si radiocasetofonul sunt oferite optional. Versiunea "Preference" are, pe langa dotarile lui "Ambiance", servodirectie, airbag pentru pasagerul din fata, geamuri fata electrice, radiocasetofon si inchidere centralizata cu telecomanda. Acest model are doua variante de motorizare - 1,4 litri si 75 CP (6.300 de euro) si 1,6 litri si 90 CP (6.700 de euro).

TOP CLASS. Aerul conditionat, proiectoarele de ceata, retrovizoarele exterioare cu comanda electrica si degivrante sau computerul de bord sunt standard pentru versiunea de top, numita "Laureate". In plus, aceasta mai dispune de radiocasetofon cu 4 boxe si de un sistem de reglare a scaunului soferului pe inaltime si lombar. In functie de varianta de motorizare, "Laureate" costa 7.100 de euro (1,4 litri si 75 CP) sau 7.500 de euro (1,6 litri si 90 CP). (Catalin Fainisi)

×