x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Opriti-l pe "Giri"!

Opriti-l pe "Giri"!

17 Iun 2004   •   00:00
Opriti-l pe "Giri"!

Disputata la Cluj, etapa a patra a Campionatului National de Raliuri s-a incheiat cu a patra victorie consecutiva a lui Dan Gartofan, pe Seat Cordoba WRC.

Brasoveanul a fost urmat in clasamentul general de Bogdan Marisca, respectiv Daniel Ungur, ambii pe Mitsubishi Lancer EVO.

ACCIDENT. Dupa ce, la prima proba, Constantin Aur a reusit sa ajunga la finis cu aproape 10 secunde mai bine decat Gartofan, pe a doua speciala, onesteanul a iesit spectaculos in decor la o viteza de peste 150 de km/h. Imediat, din motive tehnice legate de transmisie, a abandonat si Mihai Leu, care reusise sa ajunga al patrulea la finalul primei probe. Un episod neplacut a fost reprezentat de abandonul unui Renault 5 GT de grupa H care, iesind in decor, a desprins un parapet metalic, acesta cazand peste piciorul unei spectatoare. Proba a fost intrerupta, femeia fiind transportata imediat la spital. (Catalin Fainisi)

Lider fara probleme

Clasamentul general al pilotilor a ramas neschimbat si dupa cea de-a patra etapa. Dan Gartofan conduce, cu 40 de puncte, fiind urmat de Daniel Ungur, cu 21, respectiv Bogdan Marisca, cu 18 puncte. Prin abandonul de la Cluj, Titi Aur a ramas cu doar 10 puncte din 40 posibile, cazand pe pozitia a opta. In lupta pe echipe, Atlanta House a ramas pe primul loc, cu 30 de puncte, la numai doua distanta de Balkan Racing. Podiumul este completat de OMV Rally Team (24), care a reusit sa-si ia revansa si sa castige punctele puse in joc la Cluj, fiind urmata in clasamentul general de Eurolines Cartex.

×