x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old SCOALA/PE GLOB - 17 iunie 2004

SCOALA/PE GLOB - 17 iunie 2004

17 Iun 2004   •   00:00
ISI VINDE VIRGINITATEA. Un student britanic in varsta de 19 ani a anuntat pe Internet ca isi vinde virginitatea pentru suma de 6.000 de lire sterline, transmite AFP, citand cotidianul londonez Daily Express. David Vardy, student la Facultatea de Media din cadrul Universitatii din Bournemouth, a primit 7.000 de raspunsuri inainte ca site-ul sa ii indeparteze anuntul, precizeaza tabloidul britanic. "Intotdeauna am initiat asemenea proiecte nebunesti", a declarat studentul. "Am pus in aplicare toata povestea asta doar ca sa ma distrez. (...) Parintii mei nu au nici cea mai mica banuiala. Cred ca, daca ar afla, ar fi putin socati", a mai spus el.

David Vardy sustine ca numeroasele sale proiecte nu i-au lasat timp sa-si faca o prietena, dar spera ca aceea care achita suma ceruta de el sa fie o femeie frumoasa. O parte din suma va fi donata organizatiei umanitare Oxfam. Tanarul, care se declara pasionat de calculatoare, calatorii, mass-media si bani, a reusit sa atraga atentia multor femei din lumea intreaga, care spun ca el merita fiecare banut pe care il pretinde. Vardy a primit oferte din Australia, Canada si Statele Unite, pe langa cele din Marea Britanie.

Initiativa nu este prima de acest gen: anul trecut, o studenta de 18 de ani de la Universitatea din Bristol si-a scos si ea la licitatie virginitatea pe Internet. Tanara lesbiana a acceptat oferta unui barbat in varsta de 44 de ani, care a platit 8.400 de lire sterline pentru acest privilegiu. (Mediafax)

×