x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos 10 băuturi care ajută la pierderea rapidă în greutate

10 băuturi care ajută la pierderea rapidă în greutate

de Redacția Jurnalul    |    30 Aug 2023   •   20:30
10 băuturi care ajută la pierderea rapidă în greutate

Unele băuturi ajută la pierderea kilogramelor în plus, într-un mod rapid și eficient. Acestea variază de la ceaiuri, la sucuri și apă cu infuzii de plante.

Iată 10 băuturi care te ajută să slăbești:

1. Apă: Consumul de apă ajută la accelerarea metabolismului, scade apetitul și elimină toxinele din organism.

2. Ceai verde: Conține antioxidanți, sprijină arderea grăsimilor și creșterea ratei metabolice. Catechinele din ceaiul verde contribuie la reducerea greutății corporale.

3. Cafea neagră: Stimulează temporar metabolismul și oferă energie pentru activitatea fizică. Consumul moderat de cafea neagră, fără adaosuri bogate în calorii, ajută la reducerea greutății corporale, potrivit dcnews.ro.

4. Apă cu lămâie: O combinație simplă de apă și lămâie poate stimula digestia, oferind vitamina C și enzime care pot ajuta la arderea grăsimilor.

5. Apă cu infuzie de fructe: Adaugă bucăți de fructe precum căpșuni, afine sau pepene în apă pentru un gust plăcut și hidratare, fără adăugarea caloriilor excesive din sucuri procesate.

6. Suc de roșii: Bogat în licopen, un antioxidant puternic, sucul de roșii poate susține sănătatea inimii și poate contribui la reducerea inflamației, ceea ce poate fi benefic în echilibrarea greutății.

7. Suc de aloe vera: Aloe vera are proprietăți detoxifiante și antiinflamatorii, putând susține digestia sănătoasă și eliminarea deșeurilor din organism.

8. Kombucha: Această băutură fermentată poate sprijini sănătatea intestinelor datorită conținutului de probiotice. Un sistem digestiv sănătos poate influența direct pierderea în greutate.

9. Lapte de migdale nesărat: Laptele de migdale are puține calorii și poate fi o alternativă sănătoasă la laptele de vacă. Este o sursă bună de calciu și vitamina D, susținând astfel sănătatea oaselor în timpul procesului de pierdere în greutate.

10. Infuzii din plante: Anumite plante precum menta, ghimbirul și scortișoara pot fi infuzate în apă pentru a crea băuturi cu proprietăți digestive și antiinflamatorii, care pot contribui indirect la gestionarea greutății.

×
Subiecte în articol: slabit bauturi