x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos 10 kg în 10 zile! Dieta-minune a călugărilor japonezi. Află cum poți slăbi sănătos

10 kg în 10 zile! Dieta-minune a călugărilor japonezi. Află cum poți slăbi sănătos

06 Mar 2019   •   00:10
10 kg în 10 zile! Dieta-minune a călugărilor japonezi. Află cum poți slăbi sănătos

Ai auzit de multe ori vorbindu-se despre llongevitatea japonezilor, ca și despre cât de sănătoasă este dieta lor. Dacă adaugi la ritmul de viață al acestui popor regulile și restricțiile unei comunități religioase bine așezate, vei ajunge la un rezultat uluitor.

Dieta călugărilor niponi - spun cei care i-au studiat - este de departe cea mai sănătoasă din lume, care aduce un risc de îmbolnăviri grave de sub 0,01 la sută. 

Pentru persoanele... „plinuțe”, dieta călugărilor japonezi e poate și mai importantă, datorită promisiunilor de a slăbi repede și sănătos, dacă urmezi regulile de alimentație ale acestora.

Ți-e greu? Atunci rețiine că japonezii sunt printre cei mai ordonati oameni din lume. Viata lor urmeaza niste reguli simple si eficiente de la care aproape ca nu se abat niciodata.

 Citește și Castelul din Osaka sau când istoria e contaminată de tehnologiile viitorului

Elementele de baza ale acestei diete sunt trei alimente-cheie: orezul, muraturile si usturoiul. Aceasta dieta nu trebuie tinuta mai mult de 10 zile.

Reteta este urmatoarea:
..................

Citește mai departe AICI

×