x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos 8 pași pentru o transformare spectaculoasă

8 pași pentru o transformare spectaculoasă

de Andreea Sava    |    12 Ian 2017   •   00:30
8 pași pentru o transformare spectaculoasă
Sursa foto: andreeasava.ro

Vrei să arăți mai bine, să te simți mai bine și să te asiguri că te menții tânăr(ă) cât mai mult timp? Atunci trebuie să-ți schimbi stilul de viață. Țelul propus de mine nu este ceva ce obții pocnind din degete și, chiar dacă nu ți se va părea că ți-a luat mult timp să ajungi la forma dorită, apoi va trebui să ți-o păstrezi. De fapt, veți observa, dacă vă apucați serios de treabă, că mereu veți dori mai mult, să faceți ceva în plus, să descoperiți de ce mai sunteți în stare.

După ce va trece perioada grea de acomodare cu schimbarea, desigur toate începuturile sunt grele, veți simți bucuria constantă de a vă descoperi noi limite și de a le depăși. Veți constata că nimic nu se compară cu această satisfacție. Sau, mă rog, puține lucruri se pot compara. :))

Ca să vă încurajez să acceptați provocarea mea, vă spun că eu, până la 30 de ani, nu eram nici pe departe o persoană sportivă. Ba dimpotrivă. Și mâncam numai prostii. Am renunțat treptat la obiceiurile proaste nu pentru că mi-am impus ci pentru că am constatat că mă țineau în loc. Odată ce mi-am dat seama că nu progresam dincolo de un anumit nivel și nu aveam energia necesară pentru toate lucrurile pe care mi le doream să le fac din cauza faptului că mâncam prost, nu a mai fost nicio problemă să-mi curăț dieta.

Citeşte articolul complet, pe andreeasava.ro

×
Subiecte în articol: andreea sava