x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos „AURUL LICHID”, un ingredient-minune pentrufrumusețe. 6 REȚETE care îți MENȚIN TINEREȚEA

„AURUL LICHID”, un ingredient-minune pentrufrumusețe. 6 REȚETE care îți MENȚIN TINEREȚEA

11 Ian 2017   •   00:29
„AURUL LICHID”, un ingredient-minune pentrufrumusețe. 6 REȚETE care îți MENȚIN TINEREȚEA

În Antichitate, uleiul denumit de către Homer " aurul lichid" era apreciat și pus la mare preț, fiind oferit în dar și primit cu mare bucurie.


Recent, oamenii au început să își îndrepte atenția asupra acestui elixir, bogat în antioxidanți și în grăsimi bune, ale cărui efecte uimitoare contribuie la menținerea unei stări optime de sănătate. Este numit adeseori și „aurul lichid”.

Considerat cea mai sănătoasă sursă de grăsime existentă, grație acțiunii sale terapeutice, acesta face arterele mai elastice, reduce nivelul colesterolului rău, protejează inima și celulele roșii din sânge, îmbunătățește memoria și luptă împotriva bolilor degenerative.

Conține vitaminele A, B1, B2, C, D, E, K, fier, acizi grași nesaturați 85%, acizi grași saturați 15% și clorofilă. Acestea fac ca lista beneficiilor acestui ingredient-minune pentru sănătate să fie infinit mai lungă.

Însă binefacerile acestuia se extind și asupra îngrijirii cosmetice. Utilizat ca atare sau combinat cu alte ingrediente, poate face miracole pentru tenul, părul sau mâinile tale, fiind un ingredient natural valoros în prevenirea îmbătrânirii.

Iată câteva rețete care au la bază bază „aurul lichid” și contribuie la menținerea frumuseții:

1. Cremă naturală antirid

Pentru tenul ridat și uscat este recomandată o mască dintr-un ou crud bătut bine, o lingură cu miere și o lingură cu acest ingredient-minune. Masca se aplică pe față pentru 15-20 de minute, apoi se spală cu apă calduță. Efectul de întinerire a tenului și de netezire a ridurilor este garantat.

2. Mască pentru tonifierea tenului

...............

Află despre ce ingredient-minune este vorba și mai multe rețete AICI

Te-ar mai putea interesa si:

O băutură care face cât 100 de abdomene. Topește instant grăsimea de pe burtă
Dieta Zone, preferata vedetelor
O băutură BANALĂ te poate ajuta la dietă. Slăbești 2 kg, adăugând doar... 

×