x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Jane Fonda, într-o formă EXCELENTĂ la 85 de ani și după un tratament recent pentru cancer

Jane Fonda, într-o formă EXCELENTĂ la 85 de ani și după un tratament recent pentru cancer

de Anastasia Paul    |    19 Ian 2023   •   16:50
Jane Fonda, într-o formă EXCELENTĂ la 85 de ani și după un tratament recent pentru cancer
Sursa foto: Hepta

Actrița americană Jane Fonda are 85 de ani și pare mai tânără ca oricând. Ultimele imagini o arată făcând exerciții, după ce a anunțat recent vești bune despre cancerul de care suferă.

Starul hollywoodian își împărtășește secretele frumuseții și vitalității sale. Ea a apărut pe o rețea de socializare într-un trening albastru, în timpul unui antrenament.

„Mișcarea nu este doar importantă, este o binecuvântare. Să ne mișcăm împreună în 2023”, le-a spus Jane Fonda celor 2 milioane de fani de pe Instagram. 

Imaginea ei de acum este a unei femei fără vârstă. Ea apare făcând exerciții pe bicicletă și arată un corp extrem de flexibil. 

„Oamenii care fac mișcare știu deja de ce nu este doar important, dar și de ce este într-adevăr o binecuvântare. Acum, la 80 de ani, este și mai important. Să urci ori să cobori dintr-o mașină poate fi dificil dacă nu ai coapse puternice. Deci nu o faci din cauza felului în care arăți, ci vrei să poți trăi sănătos”, explică actrița. 

„Acum am 85 de ani și nu pot face întregul antrenament în sine, dar fac aceleași mișcări, doar mai încet și cu mai puțină greutate, în fiecare zi. Vreau să fiu capabilă să-mi port nepoții. Și încă pot face asta", a afirmat aceasta într-un interviu pentru revista Elle.

Ea a anunțat recent că a făcut un tratament pentru limfomul non-Hodgkin iar cancerul se află acum în remisie. Medicii i-au spus că poate termina chimioterapia înainde de a împlini 85 de ani. Jane Fonda a anunțat că l-a descoperit în septembrie 2022 dar le-a spus atunci fanilor că se simte norocoasă deoarece este tratabil.

„Mă simt atât de binecuvântată, atât de norocoasă! Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați rugat și mi-ați trimis gânduri bune. Sunt încrezătoare că m-au ajutat.  Sunt fericită pentru că primele patru tratamente de chimioterapie au fost destul de ușoare mine, doar câteva zile de oboseală. Ultima ședință a fost însă dură și a durat două săptămâni, ceea ce fm-a împiedicat să realizez multe lucruri”, a povestit ea în toamna anului trecut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

×
Subiecte în articol: jane fonda